Shailene Woodley anholdt
Kendte

OMG! Shailene Woodley anholdt mens hun live-streamede

Af Nadia Laas Hansen 11. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Som den eneste af de mange demonstranter blev Shailene Woodley anholdt!

”En flænge i himlen”-stjernen Shailene Woodley er blevet anholdt i forbindelse med en demonstration i Dakota, USA. Det skete mens hun sendte live på Facebook fra demonstrationen – og dermed var der cirka 40.000 mennesker, som så med, da det skete.

Læs også: Se Shailene Woodley uden makeup

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hun, og mange andre, demonstrerede mod en pipeline, som er under opbygning, og som skal transportere olie gennem fire amerikanske stater. Men mange mener, at det kommer til at gå ud over grundvandet i de områder, hvor olien kommer til at løbe tæt op ad.

Det mærkelige er dog, at hun er den eneste af alle demonstranterne, som blev anholdt for ”ulovlig indtrængen”. Og hun mener selv, at det er fordi hun er kendt, og hun fik mange til at følge med i demonstrationen på Facebook.

Læs også: Shailene Woodley vil have onani på skoleskemaet

“Jeg bliver anholdt nu. Jeg var dernede sammen med alle de andre, men fordi jeg er kendt, og der er 40.000 mennesker, der ser mig lige nu, går de efter mig. Alle kan se, at vi er på vej til vores bil, som de har omringet og står venter med store pistoler og politibiler rundt om, så de nemt kan anholde mig,” sagde Shailene på sin Facebook Live-video.

Se videoen af demonstrationen og anholdelsen her:

Se Shailene Woodleys smukke udvikling fra barn til kvinde her:

ShaileneWoodleysudvikling