Kendte

OMG! Kylie Jenner og Travis Scott splitter op!

Af Selina Sander Jensen 2. oktober 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter to år som kærester, har Kylie Jenner og Travis Scott efter sigende sat deres forhold på pause på ubestemt tid… Læs mere her!

22-årige Kylie Jenner og hendes (eks)kæreste Travis Scott har ifølge People sat deres forhold på pause. En kilde tæt på Kylie fortæller, at parret ikke officielt har slået op, men at de tager noget tid væk fra hinanden. Ifølge kilden skyldes det blandt andet, at Kylie og Travis har nogle tillidsproblemer:

”De tager noget tid hver for sig, men de er ikke færdige med hinanden. De har stadig nogle tillidsproblemer, men deres problemer kommer også af den stress, der følger med deres livsstil” siger kilden til People.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Er du Kendall eller Kylie Jenner?

Det er dog ifølge TMZ allerede flere uger siden, at parret tog beslutningen om at holde pause, men hverken Kylie eller Travis har meldt noget ud om pausen.

Heldigvis ser det ud til at Kylie har det godt, selv om hun og Travis altså efter sigende holder pause fra at være kærester. I mandags havde Kylie nemlig taget datteren Stormi med til Justin og Hailey Biebers bryllup, og det så ud til, at de hyggede sig rigtig meget til festen!

Se et billede af Kylie og Stormi til brylluppet her: