Kendte

Oliver Bjerrehuus' pinligste...

Af Christine Agertoft 24. september 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er desværre allerede slut med Vild med dans for Oliver Bjerrehuus. Han røg ud af dansekonkurrencen som den første og vender nu tilbage til dagligdagen som musiker og model. Læs med og blive underholdt med hans pinligste...

Vane:
Mine blackouts. Efter en bytur bliver jeg altid ringet op af en ven, som fortæller, at jeg smed bukserne eller et eller andet. Det har jeg selv glemt alt om.

Frisure:
Det var engang, hvor jeg havde langt hår ned til brystet og drømte om en mohawk. Så barberede jeg siderne af, men fortrød det. Det endte med, at jeg havde fire cm langt hår i siderne og helt langt hår i midten. Det var eddermame grimt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

CD:
Soundtracket til »Top Gun«.

Film:
Udover mine pornofilm er det en undervisningsfilm om, hvordan man spiller på bas. Den blev mine venner godt træt af.

Ting i lejlighed:
Alle mine pinlige ting er røget ud, fordi jeg er flyttet sammen med kæresten. Før var det en pokal fra TV-programmet "Hjerteflimmer", hvor der stod "kærlighedsekspert". Det var der sgu ingen, som troede på.

Indhold i køleskab:
Philadelphia-osten med mug på toppen. [faktaBox]

Date:
Det var med min nuværende kæreste. Hun rejectede mig, og så spildte jeg champagne ud over mig selv og tabte glasset og resten af indholdet ud over hendes gulv.

Fest:
Jeg var i Paris, hvor en ven inviterede mig med til en fest. Jeg kendte ikke nogen, og min ven endte med at brænde mig af. Så jeg var bare ham den mærkelige dansker, der inviterede sig selv.

Outfit:
Min mankini… jeg ejer rent faktisk en mankini, og jeg har haft den på.

Plakat:
Som teenager havde jeg en Iron Maiden-plakat hængende på mit værelse. Jeg anede ikke, hvem de var, men jeg syntes, at plakaten var vildt sej

MestLæste