Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Nyt "The Kardashians" på vej: Så dramatisk bliver den nye sæson

Ema Seferovic 30. august 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ventetiden er snart ovre - og den verdenskendte familie vender tilbage på din skærm lige om lidt. Få et smugkig på, hvad du kan forvente af den nye sæson af "The Kardashians" lige her.

Har du savnet Kim, Khloé, Kourtney, Kendall, Kris og Kylie på din skærm?

Så har vi gode nyheder til dig. Den verdenskendte reality-familie vender retur med en splinterny sæson af reality-hitserien "The Kardashians". Den nye sæson lander på Disney+ den 22. september 2022, og du kan godt begynde at glæde dig.

Den nye sæson byder på endnu mere drama og en masse nye begyndelser for den populære familie.

I traileren afslører Kim blandt andet sine tanker om, hvordan hun har det med offentlighedens reaktion på hendes virale udmelding: "I have the best advice for women in business: Get your fucking ass up and work!".

Se eller gense den omdiskuterede virale udmelding lige her:

I traileren til den nye sæson hører vi også Kylie Jenner fortælle ærligt om sin hårde tid efter fødslen af sin søn, og så åbner Khloé Kardashian også op for en snak om tiden efter, hun fandt ud af, at hendes partner, Tristan Thompson, endnu engang havde været hende utro.

I den nye sæson får vi også muligheden for at komme helt tæt på forberedelserne til Kourtney Kardashian og Travis Barkers italienske bryllup - og meget, meget mere.

Der er med andre ord en masse spænding, drama og unikke øjeblikke i sæson to af den populære realityserie, og du kan få et smugkig på den kommende sæson i traileren, som du kan se i toppen af denne artikel.

MestLæste