Grev Nikolai
Kendte

Nu er grev Nikolai på Instagram med særligt navn

Af Signe Fage 3. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Splashnews.com/Splash/Ritzau Scanpix
Den tidligere prins har nu fået sin egen private profil på det sociale medie.

Det har været en turbulent januar måned for Nikolai, der gik fra at være prins af Danmark til at blive degraderet til greve efter sin farmor dronning Margrethes ønske, mens han samtidig skulle sige et sidste farvel til sin mormor, grevinde Alexandras mor.

Og nu løsriver greven sig endnu mere fra farens side af familien, efter han offentligt har oprettet en ny Instagramprofil, så han ikke kun er at finde på det danske kongehus' egen profil.

Under brugernavnet “Nikolaitildanmark” har prins Joakims ældste søn nemlig lavet sit første opslag.

Et brugernavn, som nogle ser som en ironisk hilsen til fratagelsen af titlen som "Prins til Danmark".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

– Five years ago. My first catwalk for Burberry, skriver han i opslaget, der er akkompagneret med et billede fra hans modelarbejde.

Grevinde Alexandras presserådgiver, Helle von Wildenrath Løvgreen, bekræfter over for Ekstra Bladet, at det er er en ægte profil. Den er også verificeret med et blåt flueben.

Hun fortæller også, at prinsen længe har haft en profil, men at det først er nu, den er blevet offentlig, skriver Ekstra Bladet.

I skrivende stund har profilen knap 15.000 følgere. I kommentarfeltet på billedet skriver mange, at de altid vil se ham som prins af Danmark.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste