Kendte

Nooo! Derfor forlader Magnus og Aksel ”X Factor"

Af Amalie Takahashi Christiansen 5. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Når "X Factor" vender tilbage fredag den. 15 maj efter en ufrivillig coronapause, så bliver det uden Ankersstjernes gruppe Magnus og Aksel. Find ud af hvorfor gruppen forlader sangprogrammet så kort tid inden finalen HER!

Coronavirussen har sat ”X Factor 2020” på en ufrivillig pause, men den 4. maj 2020 blev det annonceret, at sangprogrammet igen vender tilbage på skærmen fra fredag den 15. maj - det kan du læse mere om HER.

Men desværre bliver det uden Ankerstjernes gruppe Magnus og Aksel…

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”X Factor”-deltagerne Magnus Lasse Petersen og Aksel Skjoldaa Kempf gik - som du nok husker - begge til audition på sangprogrammet som soloartister, men den 19-årige Aksel blev sendt ud af Blachman i ”5 Chair Challenge”. Efterfølgende blev de to soloartister sat sammen til gruppen Magnus og Aksel af Ankerstjerne, der så et stort potentiale i de to unge drenge. Og det samme gjorde vi!

Desværre har den ene halvdelen af gruppen, nemlig Aksel, valgt at trække sig fra programmet til trods for gruppens stigende popularitet, der førte dem videre i hele tre liveshows med en finale rundt om hjørnet.

Foto: X Factor

For desværre har coronapausen betydet, at finalen, der oprindelig var sat til 3. april 2020, er blevet rykket til den 23. maj, hvilket uheldigvis er midt i Aksels studentereksamen, og det tvinger ham til at træffe et svært valg.

”Jeg ville ønske, jeg kunne fortsætte i ”X Factor” og samtidig tage min eksamen, så det har virkelig været en svær beslutning. Men det kan ikke lade sig gøre at gennemføre begge ting samtidig, så jeg må vælge at gøre det færdigt, som jeg har knoklet med i tre år,” sagde Aksel Skjoldaa Kempf til TV2, og det forstår vi selvfølgelig godt.

”At være med i ”X Factor” har givet mig så meget mere, end jeg havde turdet drømme om. Min makker Magnus er blevet min bedste ven, og vi har mødt så overvældende meget kærlighed fra hele Danmark.”

Aksels udmelding betyder selvfølgelig også, at Magnus må forlade ”X Factor”, hvilket for ham fører til en knust drøm.

”Min største motivation for at deltage i 'X Factor' var processen og alle de oplevelser, det ville give. Jeg har arbejdet rigtig hårdt og kastet en masse forhåbninger i projektet. Jeg ser fortsat Aksel som en rigtig god ven, der har haft stor betydning for mig gennem hele forløbet og hjulpet mig i min personlige udvikling,” har Magnus udtalt til TV2.

Ankerstjerne, der nu har mistet en af sine to resterende grupper har også knyttet en kommentar til den triste nyhed:

”Magnus og Aksel føltes jo som om, at de var meant to be. Det hele gik op i en højere enhed med dem. De var to solister, da jeg satte dem sammen, men de var en enhed, da de stod der foran hele Danmark i liveshows. Derfor er det også en noget amputeret følelse ikke at måtte følge historien til dørs", siger Ankerstjerne.

Selv om Ankerstjerne ikke får lov til at se gruppen kæmpe om en plads i finalen, så er han sikker på, at de har en fremtid i den danske musikbranche.

”Jeg ønsker mine drenge det bedste fremover. Det skal nok gå dem godt. De er noget særligt,” har Ankerstjerne udtalt til TV2.

Vi er ligesom Ankerstjerne utroligt kede af, at Magnus og Aksel forlader ”X Factor”, men vi krydser for, at vi ikke har set dem for sidste gang!

MestLæste