Kendte

Nik og Jay – EM-sangen bliver en klassiker

Af Sisse Tvegaard Andersen 1. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mandag aften præsenterede Nik & Jay deres bud på EM-sangen ”Vi Vandt i Dag”, og vi fik os selvfølgelig en snak med Nik & Jay.

Selv om der er over en måned, til EM i fodbold går i gang, kan du nu varme op med den officielle danske EM-sang, "Vi Vandt i Dag", der er lavet af Nik & Jay. Mandag aften spillede den berømte duo for første gang sangen live, og de var tydeligt stolte af sangen, der ellers har fået kritik for at være for stille og melankolsk.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ugens playliste: Nik & Jay.

-Vi har skrevet den her sang på den måde, dels fordi den passede til vores temperament og humør den dag, og dels fordi mange af vores langsomme numre har en tendens til at kunne holde længere. Den her sang skulle gerne blive en klassiker, der også bliver spillet om ti år, fortalte Jay efter showet.

Fodboldspillerne begejstret

Fodboldlandsholdet synger kor på sangen, og de fodboldspillere, der var til stede ved præsentationen af sangen, var ret begejstrede for resultatet.

Læs også: Vi Unge til intimkoncert med Nik & Jay.

-Det er et catchy nummer, og det er fedt, at det er Nik & Jay, der står for det. Jeg er selv stor fan af dem, og hørte deres musik rigtig meget, da jeg gik i gymnasiet, sagde Andreas Bjelland.

Landsholdsspillerne havde faktisk kun en halv time til at øve sangen, før de mødtes med Nik & Jay i pausen i kampen mod Rusland i februar. Sangen blev indspillet i omklædningsrummet i Parken. Men det var alligevel en fed oplevelse, understregede Dennis Rommedahl:

Læs også: Nik & Jay lancerer tøjmærke.

-Det var utrolig spændende at arbejde sammen med dem. Jeg har været fan af dem længe, og det tror jeg godt, de har vidst, men vi har ikke mødt hinanden før. Så det var fedt at møde mine idoler. Og sangen er blevet superfed. Det er sukker for mine ører.

MestLæste