Kendte

Nick Jonas var helt grædefærdig, da han så sin brud... Couple-goals eller hvad?!

Af Anna Løwe 6. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I weekenden blev Nick Jonas gift med den indiske skuespiller Priyanka Chopra, og vi gad altså godt have været med til det her bryllup!

Nick Jonas' og Priyanka Chopras bryllup varede hele fem dage (wow!), og parret blev både viet ved en hindu-ceremoni, fordi Priyanka er fra Indien og med en vestlig ceremoni, da Nick Jonas er fra en vestlig kultur.

Læs også: Nick Jonas laver covernummer af Lady Gaga

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da Nick stod ved alteret og ventede på sin kommende brud, kunne han slet ikke holde tårerne tilbage. Priyanka blev fulgt til alteret af sin mor, fordi hendes far døde af kræft i 2013. Og her blev der altså hverken lagt skjul på følelser eller kærlighed! I videoen herunder kan du se, hvordan Nick reagerede, da hans smukke bride-to-be kom gående. Det er altså så cute, når mænd fælder en tåre, ikke?!

Se videoen herunder:

Priyanka fortalte senere det amerikanske magasin People, at hun heller ikke kunne holde tårerne tilbage: ”Jeg kunne slet ikke holde det inde. Jeg var både nervøs og bange. Men så snart gardinerne åbnede, og jeg så Nicks ansigt, var det som om, alt bare faldt på plads, og jeg vidste, jeg havde truffet den bedste beslutning i mit liv”. Okay, hvis det ikke er goals, så ved vi ikke, hvad der er!

Nick fortalte også People om sine følelser, da han så Priyanka:

”Følelserne var virkelig store under ceremonien. Specielt den vestlige for mig. Man tænker jo hele livet på det øjeblik. Og jeg kunne ærlig talt ikke have forestillet mig, at det ville være så perfekt, som det var”.

Se flere billeder fra det magiske bryllup herunder:

Vis dette opslag på Instagram

And forever starts now... @nickjonas

Et opslag delt af Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) den

Vis dette opslag på Instagram

Happiest day of my life. @priyankachopra

Et opslag delt af Nick Jonas (@nickjonas) den