Kendte

Niall Horan straffes for gammel prank!

Af Susie Pedersen 13. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
One Direction-stjernen Niall Horan faldt i søvn efter en hyggelig aften med sine venner. Det skulle han ikke have gjort! Se her, hvad der skete.

Et kort øjeblik glemte Niall Horan, at der de sidste to år har ventet ham et lille hævntogt.

For år tilbage prankede han nemlig sin irske veninde, tv-værten Laura Whitmore, da han gik i hendes undertøjsskuffe og tog et fjollet billede af sig selv med hendes trusser på hovedet.

Læs også: Niall Horan har afsløret sit kendis-crush!

Billedet endte på Twitter til Nialls store fornøjelse, men hvad han ikke vidste var, at Laura siden da har planlagt en lille hævn mod sin berømte kammerat. I weekenden lykkedes det Laura at fange Niall i et ømt øjeblik, efter hun havde tegnet ham i ansigtet.

- For to år siden sneg to drenge ved navn Eoghan og Niall sig ind i mit hjem, mens jeg ikke var hjemme, hvor de gik i min undertøjsskuffe. Derefter tog de billeder af dem selv med mit undertøj på hovedet. Og tweetede det. Det har været en lang proces, men nu har jeg endelig fået min hævn!!, skrev Laura Whitmore til Instagram-billedet.

Niall Horan faldt i søvn efter en hyggelig aften med sine venner. Det skulle han ikke have gjort! Se her, hvad der skete.

Læs også: Vidste du, at Niall Horan er bange for store fangrupper?

Resultatet af Lauras hævn var altså en sovende Niall med et par tegnede bryster i hovedet. Niall, vennen Eoghan og Laura var sammen med en flok irske venner i fredags, hvor det hele skete.

Måske Niall skulle have tænkt sig om, inden han faldt i søvn på sofaen?

HarryogNiallipoolen

Se flere billeder af Harry og Niall her!

MestLæste