niall horan
Kendte

Niall Horan flytter ind i hjemsøgt hus

Af Marie Søndergaard 25. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Øhh, mon Niall Horan var klar over det her, da han købte huset?

Niall Horan har netop købt et virkeligt lækkert hus i Los Angeles, som han har givet 27 millioner kroner for, og så må man næsten gå ud fra, at alt er tip top, for det er jo ret så mange penge. Men noget tyder på, at det kan blive en ret uhyggelig oplevelse for Niall at flytte ind i huset – det skulle nemlig være hjemsøgt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan bor Niall Horan

I 1972 døde en kvinde i huset på grund af en overdosis, og Jack Krane, som efterfølgende voksede op i huset, fortæller, at der er en meget speciel energi i huset, som han har kunnet mærke, siden han var helt lille.

- Jeg har tit spurgt mine forældre, om nogen var død i huset, men de sagde bare nej. Jeg har altid kunnet føle noget mærkeligt. Det hus er helt sikkert hjemsøgt. Jeg har oplevet flere situationer med et spøgelse. Det er skummelt, fortæller Jack til The Mirror.

Læs også: Se det creepy spøgelse bag Demi Lovato

Gisp! Turde I flytte ind i et hus, som måske var hjemsøgt?

I galleriet kan du læse om stjerner, der har set spøgelser!

Stjernerderharsetspøgelser

Calum fra 5 Seconds of Summer boede engang i en gammel lejlighed, hvor der var spøgelser. Han vågnede mig om natten og så en uhyggelig figur ved sin seng. Argh!
Ariana har haft en vildt uhyggelig oplevelse på en kirkegård, hvor hun tog et helt normalt billede, men da hun så på billedet bagefter, var der pludselig to ansigter på det! Hun skyndte sig at tweete oplevelsen til sine fans, som du kan læse her.
Studiet, hvor Lorde indspiller sin musik, er hjemsøgt! Hun mener, at man kan høre spøgelset på optagelserne.
Miley og hendes søster overnattede på et tidspunkt i en lejlighed i London, hvor badeværelset var hjemsøgt. Hanen i bruseren drejede af sig selv, mens søsteren var i bad, og Miley så en lille dreng kigge på hende på badeværelset.
Kesha har i et interview med Ryan Seacrest fortalt, at hun har haft nogle sexede oplevelser med et spøgelse. Hmm…
Jennifer har ikke set et spøgelse, men hun er vildt bange for dem. Nogle gange tør hun ikke vaske sit ansigt, fordi hun er bange for, at hun vil se et spøgelse, når hun kigger sig i spejlet. Måske skal hun holde en lille pause fra gyserfilmene?
Da Tyler flyttede til Los Angeles, boede han i en gammel lejlighed, der viste sig at være hjemsøgt. Skabene åbnede af sig selv, og han følte tit, at der lå nogen i sengen ved siden af ham. Creepy!
Demis barndomshjem i Texas er hjemsøgt af en lille pige! Hun har haft besøg af en synsk, der fortalte hende, at pigen hedder Emily. Demi så tit pigen i sit skab, og da hun var tre, fortalte hun sin mor, at hun legede med pigen.
Da Katy optog en reklame for sin parfume, kiggede hun i et spejl og så en vred mand med et stort overskæg. Der var ingen andre, der så manden, men Katy var skræmt fra vid og sans.
Bellas hus er hjemsøgt, ligesom Demi Lovatos. Hun har tit set en mystisk sølvagtig dame svæve forbi. Uuh!
Lucy har et spøgelse i sit hjem, som tit tænder for kaffemaskinen. Måske spøgelset bare er lidt træt, Lucy?

Læs mere om