Kendte

Nathan Sykes taler ud om sin sang om Ariana Grande

Af Marie Søndergaard 4. februar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Læs her, hvad Ariana Grandes ekskæreste siger om den sang, han har skrevet om hende.

Vi glæder os rigtig meget til at lytte til Nathan Sykes' kommende soloalbum. Både for at høre, hvad han kan uden resten af drengene fra The Wanted, men også fordi, vi ikke kan vente med at høre hans sang om ekskæresten Ariana Grande!

Læs også: Ariana Grande: - Jeg var ikke utro

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- En af sangene er om Ariana. Hun har ikke hørt den endnu. Men hvis jeg kender hende ret, vil hun trænge mig op i et hjørne, næste gang vi ses, og kræve at høre sangen, har Nathan sagt Daily Star.

Han afslørede også, at Ariana slet ikke skal være bange for, at det er en ond sang, selv om de ikke er kærester længere.

Læs også: Derfor holder The Wanted pause

- Det er en sød sang. Hun har ikke noget at være bekymret for. Jeg er ikke bange for hendes reaktion. Den er faktisk meget komplimenterende og følsom. Når hun hører den, vil hun sikkert tænke: "Nå, så du har rent faktisk følelser", har Nathan sagt.

Hvor meget glæder I jer til at høre den?

Sestjernernesbarndomskærester

Harry Styles har haft flere kærester, inden han blev kendt. En af dem er Felicity Skinner, som han datede, indtil han tog til Spanien med ”X Factor” i 2010. ”X Factor” og kærlighed er åbenbart ikke et godt match for Direction-drengene! Se her, hvem Harry Styles ellers har datet.
Liam Hemsworth var kærester med sin gymnasiekæreste i hele seks år! Han slog op med hende under optagelserne til ”The Last Song”, kort tid før han begyndte at date Miley Cyrus.
Negus Sealy mødte Rihanna på Barbados, da hun var 15 år. Han blev hendes første rigtige kæreste, men de slog desværre op, da Rihanna tog til USA for at få gang i sin sangkarriere. De er stadig rigtig gode venner, og ses hver gang Rihanna besøger Barbados.
Niall Horan mødte sin skolekæreste Holly Scally til et skolediskotek, og de to datede faktisk ret lang tid. De slog op, mens Niall var med i ”X Factor”, fordi de ikke havde tid til at ses. Vi synes ellers, at Holly ser vildt sød ud sammen med Niall!
Caitlin Beadles er storesøster til en af Justins barndomsvenner, og de to blev kærester inden Justin blev rigtig kendt. Nuurh, hvor ser de altså søde ud sammen!
Kendall Jenner datede fodboldspilleren Julian Brooks, da de begge gik i high school. De slog op efter lidt over et år, fordi Julian Brooks var Kendall utro.
Louis Tomlinson og hans eks Hannah Walker slog først op efter ”X Factor”. Da Louis fandt sammen med sin nuværende kæreste Eleanor Calder, blev mange Directioners så kede af det, at de startede en twitter-kampagne for at få ham sammen med Hannah Walker igen.
Taylor Swifts gymnasiekæreste hed Sam Armstrong. De slog op, da Sam var Taylor utro. Taylors sang ”Should’ve Said No” handler eftersigende om Sam!
Perrie Edwards datede Adam Wright i 18 måneder. Hun slog eftersigende op med ham i en sms efter et liveshow i ”X Factor” 2011, hvor One Direction optrådte, og hvor hun mødte sin forlovede, Zayn Malik. Vi synes nu også, at Zerrie er et sødere par end Perrie og Adam!
Liam Payne og Shannon Murphy slog op, lige inden One Direction deltog i finalen i ”X Factor”. De var ellers vildt cute sammen!
Taylor Lautner var kærester med Sarah Hicks, da de gik i gymnasiet, før han var med i ”Twilight”. Parret begyndte faktisk at ses igen i 2012, men det blev kun til et par dates, før de slog op igen.