Kendte

Myter om Michael Jackson

Af Line Sølvhøj Jensen, Foto: Getty 26. august 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der går rigtig mange historier om Michael Jackson. Hvilke tror du på?

Michael Jackson fortalte ikke ret meget om sit privatliv, og måske er det derfor, at der går så mange rygter om ham. Måske er de rigtige, måske er de forkerte. Selv om vi ved meget om stjernerne, så ved vi altså ikke, om de nu også helt passer. Hvad tror du?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

1. Michael Jacksom har en hemmelig søn, der hedder Omer Bhatti. Til Michael Jacksons mindehøjtidelighed sad Omer sammen med Michael Jacksons familie, og derfor mener nogen, at han måske er Michael Jacksons hemmelige søn. (Den tror vi på!)

2. Michael Jackson sov i et ilttelt hjemme på Neverland Ranch, fordi han ville holde sig ung. Og han skulle have sovet sammen med sin bedste ven, som var en chimpanse. (Den tror vi ikke på!)

3. Michael Jackson er slet ikke død! Det rygte opstod, da der kom en film ud på nettet, der viser helikopterambulancen, hvor nogen mente, at lagenet på båren bevægede sig. (Den tror vi ikke på!)

4. Michael Jackson har fået så mange plastikoperationer, at hans næse engang imellem faldt af. (Den tror vi på!)

5. Det er Michael Jacksons hudlæge, som er far til børnene. (Den tror vi ikke på!)

6. Da Michael Jackson døde og ankom til hospitalet, måtte hospitalet evakueres på grund af en brandalarm, og så stak Michael Jackson af, fordi han altså ikke var død. (Den tror vi ikke på!)

7. Michael Jackson har indspillet over 100 sange, som kun hans børn har hørt, fordi de er en personlig gave til dem. (Den tror vi på!)

8. Michael Jacksons hud blev hvid, fordi han havde en hudsygdom, der ødelagde hans pigmentet i huden, så han blev hvidere end normalt. (Den tror vi på - men vi tror altså også, at han selv har gjort noget for det!)

9. Michael Jackson købte elefantmandens skelet. (Den tror vi ikke på!)

10. Michael Jackson havde et forhold til en tyk mand, ugen inden han døde. (Den tror vi ikke på!)

MestLæste