Kendte

Mohamed Ali om kærlighed

Af Sisse Andersen 22. december 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan man være venner med sin eks? Hvor meget makeup er for meget? Og mener drenge det, når de skriver ”skat” og ”søde” på sms? Vi har spurgt Mohamed Ali.

Vi har snakket med "X Factor"-stjernen Mohamed Ali om, hvad fyre tænker om kærlighed og piger. Læs interviewet her.

Hvad er det bedste ved piger?
- Det er, at de fleste af dem er gode at snakke med og tålmodige og overskudsagtige.

Hvad er det værste ved piger?
- Nogen gange kan de godt være ret temperamentsfulde eller have humørsvingninger. Det kender jeg i hvert fald fra mine søstre. Jeg har tre storesøstre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad falder du for hos en pige?
- Hun skal være sød og hvile i sig selv. Og så skal hun have humør og ikke være selvhøjtidelig. Hun skal give sig selv lov til at give slip indimellem og bare være fjollet og barnlig.

Hvad skal man lægge i det, når drenge kalder en søde og skat over sms eller chat?
- Jeg synes tit, det der bliver overfladisk. Folk siger ting som skat og sådan noget bare for at sige det. På Arto kalder alle bare hinanden skat, og det er synd, fordi ordet betyder jo, at man er lige så meget værd som en skat. Det er altså ikke alle og enhver, der er det. Jeg tror, mange drenge, der kalder piger skat eller min egen over Arto for eksempel, ikke ville sige det i virkeligheden. Han skriver det bare for at skrive det.

Hvor meget makeup må en pige have på?
- Det kan hurtigt blive for meget. Hvis piger går alt for meget med makeup, gør det, at jeg ikke føler, at jeg kender dem ordentligt, fordi det bliver sådan en maske.

Hvor meget går du op i, hvad piger har på?
- Det går jeg faktisk ret meget op i, nu jeg tænker over det. Det siger lidt om piger, hvad de har på. Jeg kan bedst lide piger, som tør at være sig selv og er ligeglad med, hvad andre siger. Der er så mange, der går i Kawasaki, stramme jeans og D&G-bluser. De kommer til at ligne hinanden. Og det udstråler usikkerhed, hvis man ligner alle andre. Når piger tør at sætte deres eget præg på tingene, viser det, at de er selvstændige.

Hvordan er det at have fans, der siger "Du er for lækker" og "Jeg er vild med dig"?
- Det er sgu da megafedt, haha. Det er nice. Hvilken dreng ville ikke have sådan noget at vide?

MestLæste