Kendte

Mød Bronson Pelletier fra ”Twilight”

Af Line Sølvhøj Jensen 28. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu kan du vinde billetter til et stort ”Twilight”-arrangement, hvor du blandt andet kan møde Bronson Pelletier, der spiller varulven Jared i ”Twilight”.

Lørdag den 4. december har du og din veninde chancen for at komme til et helt specielt "Twilight"-arrangement, som er arrangeret af Nordisk Film, hvor du blandt andet kan vinde at møde Bronson Pelletier fra "Twilight" og få lov til at stille ham et spørgsmål!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Arrangementet foregår i Palads i København, og foruden at du kan møde Bronson Pelletier, så sker der også mange andre spændende ting for ægte "Twilight"-fans:

• Du får lov til at se "Twilight: Eclipse" sammen med en masse andre "Twilight"-fans.
• På scenen i biografen svarer Bronson Pelletier og hans danske kæreste, Sabine, på spørgsmål - og hvis du vinder, er det dig, der får lov til at stille et spørgsmål!
• Efter filmen kan du sammen med de andre tage til Blockbuster, hvor du kan købe de forskellige dvd-udgaver. Hvis du køber en af "Eclipse" DVD versionerne i Blockbuster, kan du få dem signeret af Bronson. Hvis du køber dvd'en, får du også en særlig plakat med Bella, Edward og Jacob, hvor deres autografer er på.

Tre heldige vindere får hver to billetter, så hvis du er en af de heldige, kan du tage din veninde, søster, mor eller en helt fjerde med. Samtidig med at du vinder billetterne, så får du også en særlig limited edition taske syet ud af et Twilight-banner.

De tre vindere er:

* Sissel med spørgsmålet: "Hvilket team er du på og hvorfor?"

* Sofie med spørgsmålet: "Hvordan vil du sammenligne dig selv med Jared - hvad er jeres forskelle og ligheder?"

* Dea med spørgsmålet: "Hvad er dine planer, når du er færdig med Twilight-optagelserne i 2012?"

Læs mere om eventet her.

Bliv fan af Twilight - Denmark her.

MestLæste