Chrissy Teigen
Kendte

Model undskylder upassende kjole-fail

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 23. november 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Folk fik liiiidt for meget at se, da Chrissy Teigen mødte op i en meget afslørende kjole på den røde løber.

På den røde løber gælder det om at gøre sig bemærket. Det gjorde modellen og tv-værten Chrissy Teigen, da hun ankom til American Music Awards – bare på den helt forkerte måde!

Chrissy havde nemlig iført sig en kjole med en helt vildt høj slids, der kom til at afsløre hendes… øhm… personlige dele på en ret uheldig måde.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Chrissy Teigen: Derfor smiler Kim og Kanye ikke

Efterfølgende har Chrissy, der er gift med sangeren John Legend, været på Twitter for at give en lille undskyldning:

-#AMAs! Jeg elsker jer så så så meget @jenatkinhair @1maryphillips @monicarosestyle @kimmiekyees. (Undskyld til alle, der blev psykisk eller fysisk stødt af mit skridt) kjolen er fra #yousefakbar og skoene er fra @dsquared2.

I et andet tweet takker Chrissy sin hårfjerningsklinik – endnu en henvisning til hendes meget afslørende kjole.

Læs også: Fifth Harmony udsat for kæmpe Photoshop-fail

Chrissy kommer nok ikke i en lignende kjole lige foreløbig, men vi er vilde med, at hun tackler den pinlige situation med en masse humor.

Se den omdiskuterede kjole her:

chrissy teigen
Foto: All Over

Se billeder af stjernernes vildeste outfits i galleriet:

Stjernernesvildesteoutfits

Det er umuligt at lave sådan en liste her uden at nævne Lady Gaga. Det var også næsten umuligt at udvælge hendes vildeste outfit (hun har jo seriøst mange!), men kødkjolen her fra 2010 blev nødt til at blive nævnt!
Foto: All Over
Der var ikke overladt meget til fantasien, da Rihanna hoppede i denne her (fuldstændig) gennemsigtige kjole i 2014.
Foto: All Over
Selvom det her outfit er fra 2001, bliver det fremhævet hver gang, det handler om mindeværdige looks. Sangeren Björk var nemlig på alles læber, da hun kom til Oscar-showet i denne her svanekjole.
Foto: All Over
Vi ved, at Miley Cyrus elsker pizza-mønstrede ting. Det gør modellen og skuespilleren Cara Delevingne også. Faktisk elsker hun pizza-mønstrede ting så meget, at hun i 2014 pakkede sig godt og grundigt ind i denne her pepperoni-onesie.
Foto: All Over
Nu til dags er der ikke noget nyt i at se stjerner med viiildt dybe udskæringer på den røde løber. Det kan de takke J-Lo for, der startede trenden, da hun tog denne her Versace-kjole på til Grammy-prisuddelingen i 2000.
Foto: All Over
Den ikoniske konge af pop huskes for sine fantastiske sange, vilde dansetrin og crazy outfits. Til American Music Awards i 1984 dukkede han op i denne her pailletjakke, store solbriller og glimmerhandsken, som nok blev hans mest genkendelige outfit overhovedet.
Foto: All Over
Kim Kardashian blev virkelig kritiseret for denne her kjole, som hun havde på til Met-ballet i 2013. Den blomstrede sag fra Givenchy blev sammenlignet med gamle gardiner. Alligevel er det et look, som ikke går i glemmebogen lige foreløbig!
Foto: All Over
For at være helt ærlige var det virkelig svært at vælge, hvilket Miley-outfit der skulle med på listen. Der er simpelthen så mange af hendes looks, der har brændt sig fast på vores nethinder, men især denne her latex-sag, fra VMA-prisuddelingen i 2015, glemmer vi aldrig.
Foto: All Over
Inden Oscar-uddelingen i 1985 fik skuespilleren og sangeren Cher at vide, at hun aldrig ville blive taget seriøst som skuespiller, hvis ikke hun klædte sig seriøst. Det råd gad Cher ikke tage til sig, så hun dukkede op til Oscar-uddelingen i det her (ret useriøse) outfit. "Haters gonna hate".
Foto: All Over
I 2001 gik Justin Timberlake og Britney Spears ned ad den røde løber i matchende denim-outfits, og det look var simpelthen så crazy, at Katy Perry og Riff Raff blev nødt til at genskabe det i 2014. Og det forstår man jo godt!
Foto: All Over
Til Met-ballet i 2015 stjal Beyoncé billedet i denne her vilde kjole, der er - udover nogle strategisk placerede pailletter - helt gennemsigtig. Det er ikke for sjov, at hun bliver kaldt Queen B...
Foto: All Over

Læs mere om