Kendte

Mobning i stjerneland

Af Redaktionen 18. december 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjerner bliver også mobbede. Flere af de hotte stjerne, som du måske ser op til, har ikke altid haft det så nemt. Læs om blandt andre Jessica Simpson og Eva Longoria, der blev mobbede.

Chad Michael Murray

- Lige siden jeg kom i børnehaven, fik jeg slået mine fortænder ud af en fra sjette. Mit hus blev overkastet med æg! Jeg hadede high school. Jeg nød undervisningsdelen, for mine lærere gav mig lov til at være kreativ, men jeg havde ikke nogen venner, fordi jeg ikke passede ind.

Jessica Simpson

- Jeg plejede at høre folk snakke om mig på gangene. Nogen af dem smed toiletpapir ved mit hus og kastede æg på min dør. De skrev også ting på fortovet med en permanent tusch. De hadede mig virkelig. Det kunne være, fordi de troede, jeg løj om min pladekontrakt, da jeg var 13. Jeg fik faktisk en pladekontrakt som 13-årig, men min plade udkom aldrig, fordi pladeselskabet lukkede. De troede jo, det var noget, jeg fandt på, så mit liv var ret tricky i den periode.


Tom Cruise

- Så mange gange kommer en plageånd hen til én og skubber. Ens hjerte banker, man sveder og føler, at man kan komme til at kaste op. Jeg er ikke den største fyr, og jeg har aldrig kunnet lide at slå nogen. Men jeg ved, at hvis ikke jeg slår den fyr hårdt, vil han mobbe mig hele året.
Eva Longoria

- Jeg voksede op som Den Grimme Ælling. Jeg var den eneste med mørklødet hud, og derfor passede jeg ikke rigtig ind. Mange af de andre gjorde grin med mig og kaldte mig "den adopterede".

Gwen Stefani

- Jeg havde ikke særlig mange venner. Ingen drenge kunne lide mig, fordi jeg var buttet. Jeg var jo ikke cheerleader og sang ikke i koret. Jeg var en nørd.


Lindsay Lohan

- Mit hår var meget rødere, da jeg var barn. Jeg var den eneste rødhårede på mit modelbureau - alle de andre havde blond hår. Jeg plejede at blive drillet meget på grund af mine fregner.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste