Kendte

Miley og Liam udskyder brylluppet

Af Thomas Flindt 11. april 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Stjerneparret Miley Cyrus og Liam Hemsworth skal have arbejdet på deres problemer, før der overhovedet kan blive et bryllup.

De to stjerner Miley Cyrus og Liam Hemsworth havde kun været kærester i tre år, da Liam gik på knæ sidste sommer. Efter den store nyhed afslørede parret også planer om at få en baby sammen, men siden da har deres forhold været turbulent.

Snakken om det romantiske sommerbryllup blev afløst af rygter om utroskab og problemer i parforholdet. Hverken Miley eller Liam har kommenteret på rygterne, men en kilde fortæller nu, at der ikke bliver noget bryllup, så længe parret har problemer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- De skulle giftes i juni, men de har haft så mange problemer, at de synes, det er bedst, at de løser dem, før de tager det næste skridt i deres forhold, siger kilden til magasinet Life & Style.

Læs også: Hvad betyder Miley Cyrus' tatovering?

Liams familie er også splittede i deres udtalelser. Hans bror Chris' kone, Elsa Pataky, fortalte i mandags, at hun "ikke vidste, om der blev et bryllup." Samtidig roser Liams anden bror, Luke, Miley til skyerne til Entertainment Weekly:

- Hun er sød. Hun elsker vores børn, og de elsker helt sikkert hende. Hun har vundet vores hjerter.

Læs også: Laver Miley Cyrus musik med Niall Horan?

Måske er der noget om problemerne i Miley Cyrus og Liam Hemsworths forhold? I så fald er det vel en god idé at vente med brylluppet?

Hvad synes I?