Kendte

Miley Cyrus vælger Liam over karrieren

Af Stine Nielsen 19. oktober 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Smukke Miley Cyrus vil ikke spille roller, som kan gøre hendes forlovede Liam Hemsworth jaloux. Derfor vælger hun mange roller fra.

Den 19-årige skuespiller Miley Cyrus får tilbudt masser af roller til forskellige film, men mange af dem vælger hun at takke nej til.

Det gør hun, fordi rollerne kan gøre hendes forlovede Liam Hemsworth jaloux, og Miley mener ikke, at nogen rolle er værd at ødelægge et forhold over. Det fortalte hun i et interview til "On Air with Ryan Seacrest".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus venter med bryllup

- Jeg har afvist manuskripter, fordi jeg følte, at der var ting i det, som, jeg både følte, var ubehagelige, og jeg synes, ingen karriere er værd at stresse eller såre den person, du elsker, over. Så vi sætter begge grænser for hinanden.

Læs også: Miley Cyrus driver Liam Hemsworth til vanvid

Miley Cyrus og Liam Hemsworth blev forlovet for et par måneder siden, og siden da har Miley kunnet slappe mere af og ikke selv blive jaloux på Liams film-romancer med andre skuespillerinder.

- På dette tidspunkt er vi forlovet, som i; vi er for evigt. Jeg tror, at hvis jeg var kæreste, og alle de ting skete, ville jeg føle et behov for at vise mit ejerskab (over Liam).

Læs også: Miley Cyrus vil have mange børn

Hvad synes I om, at Miley vælger roller fra på den måde? Er det smart?

MileyCyrusogLiamHemsworth

MestLæste