Kendte

Miley Cyrus’ undskyldning til Liam Hemsworth

Af Oliver Kokholm Ungermann 14. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For et par dage siden sagde Miley Cyrus nogle rigtig grimme ting om sin ekskæreste Liam Hemsworth på scenen. Læs her, hvad hun sagde, og hvordan hun undskylder nu!

Under en koncert i London for et par dage siden overraskede "Bangerz"-stjernen Miley Cyrus endnu engang sit publikum. Her sagde hun nemlig nogle meget grimme og tarvelige ting, som højst sandsynligt var rettet mod hendes tidligere forlovede Liam Hemsworth.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har slået op

- Jeg vil fortælle de motherf**kers, der knuste mit hjerte - specielt en enkelt person - at I kan sutte min fede p*k og nyde at høre mine sange resten af jeres liv, sagde Miley Cyrus blandt andet på scenen og fortsatte sit hårde sprog:

- Hver gang du går ind i din bil, kommer du til at høre min f**king sang i f**king radioen, din lille l*rt!

Læs også: Miley Cyrus græder under koncert

Det ser dog ud til, at Miley nu fortryder, at hun har bragt hendes og Liams forhold, der sluttede for otte måneder siden, op på scenen:

- Jeg kommenterer normalt ikke på sladder, men det her er ikke noget, jeg vil have skal sprede sig. Det lød meget ondt, men det var ikke sådan, jeg mente det. Jeg vil aldrig have, at der bliver sagt onde ting om dem, jeg holder af. Jeg var bare alt for meget oppe og køre. Det havde intet at gøre med Liam, skriver Miley på twitter.

Hvad synes du om det, Miley har sagt?

SedevildebillederfraMileyCyrus'tour

MestLæste