Kendte

Miley Cyrus synes godt om sex

Af Line Sølvhøj Jensen 22. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus lægger ikke skjul på, at hun synes, sex er en meget smuk ting, og hun mener, forælde skal tale noget mere om sex med deres børn.

I et interview for nylig lagde Miley Cyrus ikke skjul på sin holdning til sex. Hun fortalte, at hun synes, sex er noget smukt, som skal nydes af alle, og samtidig mener hun, at sex er så naturligt, at forældre bør snakke noget mere med deres børn om det og fortælle dem om det smukke ved sex.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Har Miley Cyrus anoreksi?

- Det er den eneste måde, vi formerer os på, og det er den eneste måde, vi kan fortsætte verden på. Så det er dumt af forældre ikke at snakke med deres børn om det eller ikke at få det til at være magisk og cool, som det faktisk er, udtalte Miley Cyrus.

Læs også: Miley Cyrus' romantiske juleferie.

Samtidig mener Miley Cyrus, at det er et problem, at mange - især piger - tænker over, hvad de er værd ud fra, hvor tiltrækkende og sexede de er.

- Det, du er værd, er ikke baseret på sex, det handler om, hvordan du har det med dit selv, sagde Miley Cyrus og fortalte, at det gør hende ked af det, hvordan nogle piger ser på deres krop og på at have sex.

Læs også: Miley Cyrus lufter bikinitoppen.

Synes du, man skal tale noget mere om sex, eller er det pinligt at tale om?

MestLæste