Kendte

Miley Cyrus sender gribende besked til døende fan

Af Marie Søndergaard 19. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En virkelig sød besked fra idolet Miley Cyrus var noget af det sidste lille Caley så, før hun lukkede øjnene for evigt. Hør Mileys besked til Caley her!

Miley kan meget mere end at stikke tungen ud, klæde sig i minimale outfits til koncerter og generelt at chokere. Hun har nemlig et rigtig stort hjerte, og hun sender især masser af kærlighed til sine fans. Også dem, der er dødssyge.

Læs også: Miley Cyrus græder under koncert

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For nogle år siden mødte Miley Cyrus den lille, kræftramte pige Caley, som var stor fan af Miley. Nu har Caley desværre tabt kampen til kræften, men noget af det sidste hun så og hørte, før hun døde, var en besked fra Miley Cyrus.

Læs også: Miley Cyrus svarer på vild fan-video

Hør Mileys besked til Caley her:

- Hey Caley, det er Miley. Jeg har snakket med din mor de seneste dage. Jeg ved, vi mødtes for nogle år siden, og jeg vil bare fortælle dig, at jeg stadig beder for dig, tænker på dig, og jeg sender dig min kærlighed, og du skal bare vide, at du er i mine tanker og i mit hjerte. Jeg ville bare lige sende en hurtig besked for at sige hej, siger Miley i videoen til Caley.

Test dig selv: Kan du dine Miley Cyrus-facts?

Cayles mor har senere fortalt, at Caley så videoen kun en time, før hun døde, og det fik et lille smil frem på hendes læber.

Puha. Det er virkeligt sørgeligt! RIP Caley <3

MileyCyrusogBeandesødestebilleder

MestLæste