Kendte

Miley Cyrus' sange gør dig klogere

Af Benedikte Brix 11. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliver du intelligent af at lytte til Miley Cyrus’ sange? Ny forskning viser, at bestemte popsange gør dig klogere. Læs her hvilke!

Det kan være en rigtig god idé at høre Miley Cyrus eller Justin Timberlake, mens du laver lektier. Det mener en britisk forsker, der har fundet ud af, at bestemte popsange har en afslappende effekt på hjernen, hvilket får dig til at tænke mere logisk. Det skriver Mail Online.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus' fans støtter hendes nøgenvideo

Selv om alle Miley Cyrus' sange måske ikke umiddelbart er særligt afslappende, så mener forskeren, at popsange som har mellem 50 og 80 beats i minuttet - som for eksempel "We Can't Stop" - gør det lettere for hjernen at lære og huske ny information. Du kan også med fordel høre "Mirrors" af Justin Timberlake, hvis du vil være bedre til at huske og forstå det, du læser.

Læs også: Little Mix vil lave duet med Miley Cyrus

Hvis du lytter til Katy Perrys "Firework", mener forskeren, at du bliver mere begejstret, og det vil højne din kreativitet i fag som dansk, drama og billedkunst. Hvis du hellere vil blive bedre til matematik, skal du dog helst sætte noget klassisk musik på med mellem 60 og 70 beats i minuttet - det kan få dig til at gå en hel karakter op!

Læs også: Miley Cyrus' mange tatoveringer

I skrivende stund er Miley Cyrus' nye musikvideo til sangen "Wrecking Ball" blevet set over 37 millioner gange. Miley prøver selv at få tallet endnu højere og skriver på twitter:

- Bliv ved med at se #wreckingball, så vi kan få en højere rekord!

Hvilken slags musik hører du, når du laver lektier?

MileyCyrusWreckingBall

MestLæste