miley cyrus
Kendte

Miley Cyrus: Jeg kan ikke li' min forlovelsesring!

Af Cecilie Rosfort-Nees 28. oktober 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Liam Hemsworth undrer sig nogle gange over, hvorfor Miley Cyrus ikke har sin ring på, men det er der en god forklaring på.

Når man normalt er typen, der går mest med ringe, som ligner enhjørninger og tegneseriefigurer, kan det godt være lidt underligt pludselig at skulle rende rundt med en stor og lidt seriøs diamantring på fingeren. Derfor tager Miley jævnligt sin diamantring på 3,5 karat af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus: Sådan sprang jeg ud

Miley Cyrus fortalte Ellen DeGeneres tidligere på ugen:

- Ringen er ligesom et rigtigt smykke, og de fleste af mine andre smykker er lavet af vingummibamser og candyfloss - og de smykker passer altså ikke så godt sammen! Så nogle gange bytter jeg forlovelsesringen ud med en ring med en enhjørning eller en Looney Tune. Og han (Liam Hemsworth, red.) er sådan lidt "Hvad sker der?" Og jeg svarer "Den passer ikke til min æstetik, men jeg går med ringen, fordi du elsker mig!"

I look like a fucking strawberry. #looklikemyfuckingmomdressedmethisam #prettysureihadthissamelookat6

Et billede slået op af Miley Cyrus (@mileycyrus) den

Endelig fik vi altså forklaringen på, hvorfor Miley tit vælger ikke at gå med ringen. Og Miley Cyrus har da også et råd til andre kvinder:

- Du behøver ikke altid gå med din forlovelsesring! Du kan sagtens tage den af, hvis den clasher med dit outfit, eller hvis du bare ikke lige har lyst til at have den på en dag. Det er normalt, og det betyder ikke, at der problemer i jeres forhold!

Læs også: Se Miley Cyrus' vilde forvandling

Så måske skal vi bare lade være med at lave så meget drama, hver gang Miley Cyrus lader sin forlovelsesring blive derhjemme!

De vildeste Miley Cyrus-billeder kan du tjekke ud i galleriet nedenfor ...

DevildestebillederafMileyCyrus

MestLæste