Kendte

Miley Cyrus: - Jeg forgiftede mig selv

Af Marie Søndergaard 29. april 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu taler Miley Cyrus endelig ud om sin svære indlæggelse på hospitalet! Læs historien her.

Det er godt nok en hård omgang, Miley Cyrus har været igennem! I fem dage var hun nemlig indlagt på hospitalet på grund af en allergisk reaktion på noget influenza-medicin, så hun blev nødt til at udskyde sin amerikanske tour - og hun har virkelig haft det dårligt!

Læs også: Sådan passer Miley Cyrus på sin tunge

- Jeg tog medicinen i fem dage, hvor det gik fint, men på den sjette dag vågnede jeg bare … det var så uhyggeligt … jeg havde nærmest forgiftet mig selv med det, og jeg vidste ikke, jeg var så allergisk over for det. Jeg kunne ikke få vejret og min krop gik helt amok, siger Miley Cyrus i et radioprogram med Ryan Seacrest.

Læs også: Miley Cyrus og Katy Perry kysser

Miley græd meget på hospitalet, fordi hun var så ked af det på sine fans vegne, fordi hun havde det dårligt, og fordi hun kedede sig virkelig meget.

- Jeg lå bare der og var koblet til alle mulige maskiner. Hver anden time kom der en dame ind og stak mig med en nål, det var forfærdeligt … jeg lå bare der og havde ikke noget at lave. Min søster købte nogle DVD'er til mig - "Clueless" og "Ondskabens Hotel" - jeg shoppede alt for meget på nettet, og den smertestillende medicin gjorde, at det var nogle virkelig underlige ting, jeg købte, fortæller Miley.

Test dig selv: Kan du dine facts om Miley Cyrus?

Heldigvis har Miley Cyrus det meget bedre nu, og vi krydser alle vores fingre for, at hun er helt rask, når hun kommer til Danmark den 4. juni og giver koncert!

SedevildebillederfraMileyCyrus'tour

MegetMere