Kendte

Miley Cyrus: - Jeg er en joke!

Af Susie Pedersen 14. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
What?! Hvad mener Miley med det? Det kan du læse lige her.

Vi er ikke sikre på, at vi kunne undvære Miley Cyrus på popscenen, men den vilde stjerne har alligevel selv overvejet, hvad hun ville lave, hvis hun ikke var slået igennem som skuespiller og sangerinde. Miley Cyrus ville faktisk gerne have været komiker, hvis hun helt selv kunne bestemme. Sejt!

- Hvis jeg ikke var, hvor jeg er, ville jeg gerne have været en slags komiker, og jeg tror faktisk, det her er min måde at udleve det på. Jeg er jo en omvandrende joke. Se mig! Jeg er en omvandrende joke, fortæller stjernen.

Læs også: Test: Kan du dine facts om Miley Cyrus?

Måske er det ikke en helt dum idé! Der er i hvert fald ingen tvivl om, at Miley elsker at underholde. På de sociale medier, på turneer og i sine interviews, er hun altid selvironisk og sjov. Mange stjerner tager sig selv meget seriøst, og netop derfor mener Miley, at hun er anderledes end andre stjerner. Hun er nemlig vokset op i branchen, og hun ved allerede, hvad det hele handler.

Læs også: Miley Cyrus vil ændre sit look!

- Jeg er vokset op i den her verden, så jeg ved, hvad penge og berømmelse giver en, hvilket ikke er ret meget … Selv om alle tror, at det giver en alt. For omkring et år siden besluttede jeg mig for, at mit mål i livet er at være glad hele tiden.

Vi elsker, at Miley bare er sig selv! (Og sjov - komiker? Helt sikkert!)

DevildestebillederafMileyCyrus

MegetMere