Kendte

Miley Cyrus’ far: Det sker der med Miley og Liam

Af Stine Kærsgaard 9. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv dem, der er tættest på celeb-parret, er forvirrede over, hvad der rent faktisk foregår.

Selv dem, der er tættest på celeb-parret, er forvirrede over, hvad der rent faktisk foregår. Man må sige, at det har været et ret crazy år for alle dem, der shipper Miley Cyrus og Liam Hemsworth – det ene øjeblik har Miley taget sin forlovelsesring på igen, som hun fik af Liam for nogle år siden, og det næste øjeblik hører man ingenting.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus' far advarer sin datter

Selv om celeb-parret ikke har været særlig åbne omkring, hvad der sker mellem dem, så burde dem, der er tættest på Miley og Liam, vel vide besked … Og derfor så en journalist fra magasinet Access Hollywood da også sit snit til at finde ud af, hvad der foregår med dem, da han fik sig en snak med Mileys far, Billy Ray.

- Er Miley og Liam forlovede igen? Har de det godt? spurgte journalisten, men desværre var det ikke vildt meget, Mileys far kunne sige:

- Det ved jeg faktisk ikke rigtig. Jeg ved, alle er glade, og det er det, det betyder noget. Alle har det godt, sagde han. Men journalisten gav ikke op så let og spurgte derfor, om han var klar til at føre Miley op ad kirkegulvet i år … (Pleeeeease, kom nu med lidt insider-news, Billy)! Til det svarede han:

Læs også: Miley Cyrus' far om hendes nøgenhed

- I år?! Wooow. Vi vil begge få vanvittigt travlt i år, svarede han.

Så hvad fik vi ud af det? Måske er grunden til, at vi ikke ser Miley og Liam så meget, at de har virkelig travlt. Vi er dog glade for at høre, at de begge har det godt.

Se cute billeder af Miley og Liam i galleriet her:

MileyCyrusogLiamHemsworth

MestLæste