Kendte

Miley Cyrus' fantastiske svar til fans

Af Marie Søndergaard 5. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sejt! Prøv lige at se de her virkelig søde og støttende svar, Miley Cyrus havde til sine fans.

Mange blev overraskede, da Miley Cyrus lod hjemløse Jesse modtage sin pris til VMAs for at sætte fokus på unge hjemløse. Hun har også oprettet en velgørenhedsorganisation for at støtte de unge uden hjem, men det stopper ikke der. Miley er nemlig også vildt god til at støtte de fans, der har skrevet til hende om hjemløshed.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Miley Cyrus og Katy Perry kysser

- ALLE har en fortid, og ALLE udvikler sig. Når jeg hører de her historier, bliver jeg inspireret og fokuseret på, hvor vigtig arbejdet med unge hjemløse er. Mange tak for din støtte til projektet, og tak for at du opfordrer andre til at gøre det samme, svarede Miley en fan, som fortalte om sin hårde ungdom, hvor hun boede i en bus.

Tag testen: Hvilken Miley Cyrus er du?

Miley er virkelig glad for, at mange af hendes fans støtter centeret "My Friend's Place", og hun bliver ved med at opfordre til, at folk skal donere penge til det gode projekt.

Læs også: Er Miley Cyrus og Justin Bieber blevet uvenner?

- Tak for din støtte og for at fortælle din historie. Der er så mange mennesker, der tager det for givet at komme hjem til et trygt sted. Unge mennesker skal kunne nyde deres ungdom uden at bekymre sig om, hvordan de får det næste måltid. Det er derfor, jeg støtter "My Friend's Place", så vi kan få ung hjemløshed stoppet, skrev Miley til en anden fan, som også havde været hjemløs.

Hvad siger I til Miley svar til sine fans?

DevildestebillederafMileyCyrus

MestLæste