Kendte

Miley Cyrus disser Selena Gomez

Af Marie Søndergaard 10. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Under en koncert på sin ”Bangerz Tour” dissede Miley Cyrus sin tidligere veninde, Selena Gomez, ret vildt. Se videoen her!

Vi er efterhånden vant til at blive chokerede, når Miley Cyrus går på scenen, men det her havde vi ikke lige set komme. Under sin koncert i Milan i Italien dissede Miley Cyrus nemlig Selena Gomez ret vildt.

Læs også: Video: Miley Cyrus' skøre baghave

Miley bruger tit de ting, som hendes fans smider op på scenen til hende, og i Milan var der en fan, der gav hende en papfigur af Selena Gomez. Miley valgte så at stå og vifte med den, mens hun sang nummeret "FU", før hun smed den tilbage til publikum.

Test dig selv: Hvilken Miley Cyrus er du?Det er ikke første gang, at Miley disser Selena Gomez, som hun var veninder med, da begge piger arbejde for Disney. For et år siden kritiserede Miley både Selenas og Taylor Swifts fans, fordi hun mente, de truede hende på twitter.

Læs også: One Direction forsvarer Miley CyrusHm… tror du, at Miley mente noget med det, da hun sang "FU" med Selena-papfiguren i hånden, eller var det bare en tilfældig rekvisit fra publikum?

MileyCyrussyredeinstagram-billeder

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.