Kendte

Miley Cyrus: Derfor er jeg f***ed up!

Af Line Sølvhøj Johansson 2. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Miley Cyrus indrømmer, at hun gør sindssyge ting og kalder sig selv ”fucked up”. Læs her, hvorfor hun for tiden opfører sig, som hun gør.

Der var rigtig mange, der blev chokeret over Miley Cyrus' optræden ved årets VMA, hvor hun blandt andet rakte tunge og gned sig op ad Robin Thicke kun iført en bikini.

Læs også: Miley Cyrus' makeup-kiks.

Flere kendisser har forsvaret Miley Cyrus, men nu står Miley selv frem og fortæller, hvorfor hun opfører sig, som hun gør.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg er ødelagt indeni. Jeg har så mange f***ing ting, jeg går med. Jeg er så f***ed up - alle gør dumme ting, når de har for meget at se til. Jeg har ikke et normalt liv. Jeg tager en pause i ny og næ, men jeg er ikke god til det, har Miley Cyrus udtalt til avisen Sunday People.

Læs også: One Direction forsvarer Miley Cyrus.

Miley Cyrus har i mange år forsøgt at komme væk fra sit Disney-image. Hun blev nemlig kendt for sin rolle som Hannah Montana, men hun har altid været meget anderledes end den rolle, hun spillede.

- Andre, der har lavet børne-shows, har forsøgt at være som deres roller, men sådan har jeg ikke været, udtalte hun samtidig.

Læs også: Miley Cyrus vinder over Rihanna og Selena Gomez.

Synes I, at Miley Cyrus er for provokerende i sin opførsel, eller er det ok, hun forsøger at bryde med den gamle opfattelse af hende?

Miley Cyrus, VMA, optræden

MileyCyrus

MestLæste