Kendte

Miley Cyrus’ bedste kærlighedsråd

Af Oliver Kokholm Ungermann 12. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Bliv superklar til Valentines Dag på fredag med nogle gode råd om kærlighed fra Miley Cyrus. Vi har samlet hendes bedste tips lige her.

Valentines Dag er lige rundt om hjørnet, og er du ikke allerede helt klar, kan du blive det nu. Den smukke popprinsesse, Miley Cyrus, har nemlig sagt en masse søde ting om kærlighed i sine sange og udtalelser, og vi har samlet nogle af de bedste her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: DIY: Valentinesgaver

Om kærlighed ved første blik
- Jeg tror på kærlighed ved første blik. Det er bare ikke sket for mig endnu. Kærlighed kommer ikke af at være tiltrukket af hinanden, men fra noget meget dybere, har Miley sagt til Teen Vogue. Sødt!

Om at tage det første skridt
- Det generer mig slet ikke at gøre. Jeg ved ikke, hvem der lavede de der regler, for jeg synes, de er lamme, har Miley sagt til Teen Vogue, og hun mener altså ikke, at det er vigtigt, hvem der tager initiativet til at snakke, når man er forelsket. Det er bare at gøre det!

Lighed i kærlighed
Miley har flere gange slået fast, at hun mener, at alle er lige, når det kommer til kærlighed. På twitter har hun skrevet "alt KÆRLIGHED er lige", og hentyder altså til, at homoseksuelle ægteskaber er lige så godt, som et ægteskab mellem en mand og en kvinde.

Læs også: Miley Cyrus vil ændre sit look igen

- Jeg forlanger noget mere forståelse, specielt for homosekseulle, der selvfølgelig skal have lov til at blive gift ligesom alle andre, har Miley sagt ifølge Mirror.

Spring ud i det
I et af hendes store hits, "Wrecking Ball", synger Miley om det at tage chancer i kærlighed:

"We clawed, we chained our hearts in vain
We jumped never asking why
We kissed, I fell under your spell
A love no one could deny"

Miley mener altså, at man skal turde springe ud I det og tage nogle chancer, og så bare nyde den kærlighed, der opstår ud fra det. Nurh!

Læs også: Miley Cyrus svarer på vild fanvideo

Hvad synes du om Mileys kærlighedsråd?

Stjælstilen:MileyCyrus'sejelook

Kort top fra H&M til 79,95 kroner.
Nederdel med seler fra Asos til 196 kroner.
Sko fra Deichmann til 199 kroner.
Rygsæk fra Accessorize til 314 kroner.