Kendte

Miley Cyrus afslører sit værste makeuplook

Af Susie Pedersen 26. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Selv en stjerne kommer ud for pinlige makeupkiks, og nu har Miley Cyrus afsløret, hvilket makeuplook hun ærgrer sig mest over.

Miley Cyrus er gået sammen med makeupproducenten Mac, hvor de med linjen Viva Glam samler penge ind til Mac Aids Fund. I forbindelse med promoveringen af den nye linje blev Miley spurgt om sine makeupvaner og … makeupkiks.

Tag testen: Hvilken Miley Cyrus er du?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Til spørgsmålet om makeupkiks vidste Miley godt, hvad hun skulle svare. I maj 2013 blev hun nemlig foreviget på den røde løber med alt for meget pudder omkring munden. Øv!

- Jeg har lavet jokeren, du ved, hvor man har alt for meget hvidt pudder i ansigtet, og det ser forfærdeligt ud. Det var på den røde løber. Det var til de hotteste kåringer fra Maxim, og jeg så vanvittig ud, fortalte Miley Cyrus.

Læs også: Miley Cyrus møder sin dobeltgænger

Alle, der bruger makeup, har prøvet et lille makeupkiks, og der er ikke rigtig andet at gøre end at smile af det.

Se billedet af Miley Cyrus her:

Miley Cyrus afslører sit værste makeuplook

Stjernernesmakeupkiks

Selv stjerner som Angelina Jolie kommer ud for makeupkiks. Her har makeupartisten overdrevet en liiiiille smule med pudderen.
Contouring er en skyggeteknik, som skal fremme ansigtets bedste side. Men det skal blendes godt - ikke som Nickis tilfælde her, hvor man tydeligt kan se farveforskellen på næsen.
Endnu et 'for meget pudder'-tilfælde.
Leighton Meester har overdrevet meget mørk øjenskygge både over og under øjet.
For meget puddet, Drew!
Nogle vælger en foundation med gule undertoner, hvis de har tendens til rødme. Meen alt med måde - denne her foundation er vist lige gul nok til Kelly.
Miley Cyrus har indrømmet, at pudderen her fik hende til at ligne jokeren på grund af den hvide mund, som pudderen danner.

MestLæste