Kendte

Michael Clifford om mentale problemer

Af Stine Kærsgaard 25. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
5SOS-medlemmet fik under en koncert afsløret, at han har kæmpet med psykiske problemer. Nu forklarer Michael, hvad han mente.

Da bandet 5SOS havde holdt en lille pause under en koncert i Detroit i USA, ville Michael Clifford lige update sine fans på, hvad han havde brugt sin tid på. Og her faldt en kommentar af, som viste sig at skabe overskrifter over hele verden, da han sagde:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg har arbejdet med nogle mentale problemer. Jeg så en terapeut ret kort i den pause, vi havde. Men nok om det, jeg holder mund nu og spiller en anden sang, sagde han til publikum oppe fra scenen.

Læs også: Test: Hvem fra 5 Seconds Of Summer passer du bedst med?

Whaaat, det var lidt af en kommentar lige at slynge ud, og fans viste da også deres bekymringer på de sociale medier efter koncerten med hashtagget #weloveyoumichael.

Heldigvis fik sangeren efterfølgende mulighed for at forklare sig, da han senere i et interview blev spurgt om, hvorfor han havde sagt det – og vigtigst af alt, om der var noget om snakken.

- Det var noget, der skete for mig, men det hele er fint nu, og vi er her for at spille musik.

Læs også: Facts om 5 Second Of Summer: ALT om drengene

Det er meget sejt, at Michael åbner op, selv om man må sige, at kommentaren virkelig kom lidt ud af det blå. Hvad synes du om, at han deler så private ting med sine fans?

Ti ting vi elsker ved 5 Seconds of Summer:

10tingvielskerved5SecondsofSummer

Duh! Selvfølgelig står drengenes fantastiske sange øverst på listen over hvorfor, vi elsker 5 Seconds of Summer. De kan både være rockede, poppede, punkede og rå på den superfede måde, og vi er vilde med ALLE deres sange! Vi tæller ned til den 12. maj 2015, hvor de giver koncert i Danmark.
Drengene fra 5 Seconds of Summer har kendt hinanden siden, de gik i skole sammen, og siden da har de kæmpet for at få deres store gennembrud. Vi synes, at det vildt sejt, at drengene har holdt sammen så længe!
5 Seconds of Summer er fra Australien, og derfor har de den sødeste australske accent. Suk, vores hjerter smelter!
De talentfulde drenge i 5 Seconds of Summer kan meget mere end at synge! Ashton spiller trommer, Michael og Luke spiller guitar og Calum spiller bas. Det er ret sejt!
Man kan virkelig se, at 5 Seconds of Summer ELSKER deres fans. De bruger vildt meget tid på at lave YouTube-videoer til deres følgere, og så deler de ud af kram, knus og selfies, når de møder deres fans. De har flere gange udtalt, at det allerbedste ved at være med i et band er, at de får lov til at møde deres fans. Nurh!
Hvis du følger drengene på de sociale medier, så ved du også, at de altid finder på et eller andet sjovt og skørt. Lige fra deres supermarkeds-prank, som du kan se her, til fjollede udklædninger i tourbussen, er det helt tydeligt, at de fire drenge ikke tager sig selv alt for alvorligt.
Michaels hår har bogstaveligt talt haft alle regnbuens farver. Se selv her!
Vores hjerter banker altså bare lidt hurtigere, når Ashton flasher sine flotte smilehuller.
Hvor nice ser Luke ikke lige ud med sin læbepiercing?
Behøver vi overhovedet sige mere?

MestLæste