Kendte

”Mentor”-Adrian: Dét vil jeg synge til en pige

Af Thomas Flindt 26. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har snakket med supersøde Adrian fra ”Mentor” og blandt andet spurgt ham, hvilken sang han vil synge til en pige. Få svaret her!

16-årige Adrian kan for tiden ses på DR1 hver fredag, hvor han synger for Danmark i musikprogrammet "Mentor" med Thomas Blachman som vært. Vi har fået fat i den supersøde bornholmerfyr og stillet ham fem spørgsmål:

Hvilken sang beskriver din personlighed bedst?
- Det er virkelig svært at vælge bare én sang, fordi jeg er FULD af energi og springer rundt, men jeg er også en virkelig følsom og en stille og rolig person. Derfor vil jeg nok vælge to sange, som beskriver mig bedst. Det bliver "Next Breath" med Tank, som bedst beskriver min følsomme side, og "Talk Dirty" med Jason Derulo, der beskriver min energiske side.

Læs også: Karoline og Amanda - Sådan synger Thomas Blachman

Hvilken sang vil du synge til en pige, du var forelsket i?
- Hvis jeg var forelsket i en pige, ville jeg nok synge "Adorn" med Miguel, fordi den er fræk og sexet, men også følsom lige som mig, hehe.

Hvilken stjerne vil du helst have som mentor?
- Justin Timberlake eller Usher. Usher, fordi han har været mentor for Justin Bieber og se, hvor langt han er kommet! Justin Timberlake, fordi han bare har hele pakken og er superdygtig.

Læs også: Usher - Justin Bieber er bedre til piger end mig

Hvad er din største drøm?
- Jeg håber på at kunne blive en succesful, international musiker, som turnerer rundt i verden og spiller min egen musik, som jeg selv har skrevet med inspiration fra mine egne tanker og følelser.

Hvis du kunne rejse fem år tilbage i tiden og give dig selv et råd, hvad ville det så være?
- Hvis jeg kunne rejse fem år tilbage i tiden, ville jeg være 11 år?! Og så ville jeg sige til mig selv, at jeg skulle sætte pris på, at jeg ikke havde travlt med uddannelse og karriere og bare gøre, som jeg havde lyst til. Jeg er glad og tilfreds med min barndom.

Hvad synes I om Adrian fra "Mentor"?

Pst! Find ham på facebook og instagram.

MegetMere