Kendte

Meghan Trainor blev droppet på grund af sin vægt

Af Susie Pedersen 7. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Budskabet i Meghan Trainors hitsingle ”All About That Bass” stammer fra en trist oplevelse tidligt i stjernens liv.

Den fyr, Meghan Trainor var vild med i folkeskolen, droppede hende, fordi han syntes, hun var for tyk. Den oplevelse har Meghans barndomsveninde, Ashley, valgt at fortælle til offentligheden i håb om, at andre unge ikke oplever det samme.

Læs også: De mest magtfulde stjerner under 21 år

- Meghan flirtede med en fyr i skolen, og han sagde, at han gerne ville invitere hende ud. Men han sagde også, at hun skulle tabe sig fem kilo først. Hun blev knust, fordi det var så tarveligt. Ingen piger vil have at vide, at de skal tabe sig. Det knuste hende, fortæller Ashley til Daily Mail.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Meghan Trainors hit var blandt de mest sete Youtube-videoer i 2014

Stakkels Meghan blev knust over den hårde afvisning, men heldigvis er den seje stjerne vendt stærkt tilbage. Hendes single "All About That Bass" er nemlig blevet et kæmpe Grammy-nomineret hit, og sangen har fået vildt meget ros for, at den opfordrer piger til at elske sig selv, som de er, lige meget hvad andre siger. Meghan kender nemlig den modsatte følelse alt for godt.

Vi knuselsker "All About That Bass" … Faktisk bare Meghan! Og vi håber aldrig, at nogen siger sådan noget vrøvl til hende igen.

Stjernerdererblevetmobbet

- Jeg skiftede skole meget, da jeg gik i de mindre klasser, fordi pigerne var onde. Jeg blev blandt andet bedt om at dele invitationer ud til en fødselsdagsfest, jeg ikke var inviteret til, har Jennifer Lawrence fortalt om sin barndom til The Sun.
Demi blev mobbet ustandseligt af sine klassekammerater, hvilket førte til, at hun udviklede bulimi.
- Jeg blev mobbet, fordi jeg ikke spillede fodbold, men interesserede mig for musik og kunst. Men jeg vil gerne sige til de unge personer, der bliver mobbet og føler sig dårligt behandlet, at alt det, som folk gør grin med om dig, eller det, som får dig til at føle dig mærkelig, er det, som kommer til at gøre dig sexet, når du bliver voksen, har Justin sagt i Ellen.
- Jeg havde store øjne, store læber og store ører, og det blev der konstant lavet sjov med. Jeg kom altid grædende hjem fra skole, siger Mila til Daily Mail.
- Jeg lignende en dreng, indtil jeg blev 15 år. Jeg gik med min brors tøj, og jeg barberede ikke mine ben, og det var der mange, der gjorde grin med.
- Jeg blev mobbet hvert eneste sekund i folkeskolen, og de forsøgte at pille mig ned på grund af min energi. Men det gør en stærkere at vende den anden kind til og gå den anden vej, har Selena Gomez fortalt til cleveland.com.
- Jeg fik slået to fortænder ud af en fra sjette klasse, da jeg gik i første, og der blev kastet æg på mit hus. Jeg hadede skolen, jeg havde ingen venner der, og jeg passede bare ikke ind, har ”One Tree Hill”-stjernen fortalt.
- Jeg blev mobbet af nogle store, hårde piger, og jeg var bare lille mig. De smed mig ind på toilettet på skolen, og låste mig inde. Jeg bankede på døren, indtil mine hænder gjorde ondt. Men ingen kom. Jeg tror, jeg sad derinde en time, fortæller Miley Cyrus i sin bog ”Miles To Go”.
"Harry Potter"-stjernen droppede eftersigende ud fra universitet på grund af mobning. Hver gang hun svarede på et spørgsmål, skulle hendes klassekammerater have sagt ”tre point til Gryffindor”, for at gøre grin med hendes rolle i filmen.
- Jeg blev tævet i skolen, da jeg var yngre. Jeg var selv lidt af en idiot, men jeg synes alligevel, det var uprovokeret, når de angreb mig. Det startede fordi, de ikke kunne lide, at jeg opførte mig som en skuespiller, har Robert Pattinson sagt til Parade Magazine.

MestLæste