Kendte

Medina laver makeup-serie

Af Line Sølvhøj Johansson 11. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Medina har længe gået med en overraskelse, som hun nu har løftet sløret for. Hun har nemlig lavet sin egen parfume og makeup-serie i samarbejde med GOSH.

- Jeg har lavet min helt egen makeup-serie OG parfume... Har bestemt ALT fra duft til emballage, farvenuancer og kampagne, er uendeligt stolt og dette er blot starten på et nyt kapitel, har Medina skrevet på sin twitter.

Der er ingen tvivl om, at Medina har glædet sig supermeget til at kunne vise sin parfume og makeup-serie for GOSH frem. Hun har blandt andet fortalt, at det har taget hende flere måneder at lave duften, som hedder "Perfect Drug", og at hun er vildt stolt over at have opnået at lave sin egen parfume og egen makeup-serie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 15 facts om Medina.

Og det har hun faktisk også en god grundt til at være, for hun er nemlig den første danske kunstner, der har lavet sin egen skønhedsserie. Det er nemlig kun kæmpestjerner som blandt andre Rihanna, Katy Perry, Beyoncé og Lady Gaga, der har fået lavet skønhedsprodukter i deres navn.

Læs også: Medina er Danmarks bedste artist.

På twitter har Medina også skrevet, at det var en kæmpe dag for hende, da makeup-serien "Medina by GOSH" blev lanceret, og det kan man godt forstå, for hun fortæller nemlig, at hun har interesseret sig for og drømt om at lave noget med beauty, siden hun var teenager.

Læs også: Medina ville have tatovering i munden.

"Medina by Gosh" indeholder blandt andet øjenskyggepaletter, eyeliners, neglelakker, mascara, læbestifter og så selvfølgelig Medinas parfume, og så er det faktisk ret billigt - makeuppen koster fra 39 kroner og op. Du kan købe serien i butikkerne fra onsdag den 16. oktober.

Madinalavermakeup-serie