Kendte

Medina: Jeg ville aldrig stille op i X Factor

Af Christine Agertoft 1. april 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Medina vil hverken være dommer eller deltager i X Factor.

Medina har netop spillet endnu en udsolgt koncert i Berlin, og elle.dk har hængt ud med den danske superstjerne, som har lynende travlt for tiden. Faktisk har hun efterhånden haft travlt i mange måneder. Hun er på tour, arbejder på sit engelsksprogede album og skriver også sange til et kommende dansk album.

Succesen er kommet hurtigt, og nogle gange kan hun godt føle sig overvældet af medieopmærksomheden. Derfor valgte hun også at takke nej, da hun sidste år blev tilbudt jobbet som dommer i "X Factor".

- Det er faktisk fordi, jeg slet ikke bryder mig om den voldsomme pressedækning, dommerne får i den ret lange periode af deres liv, hvor de er med i programmet. Jeg synes, det må være et enormt stressende job, og jeg bryder mig ikke om den måde, deres privatliv bliver behandlet. I øvrigt kunne jeg heller ikke finde på at stille op i sådan et program. Og så har jeg i øvrigt heller ikke tid.
Jeg læste engang et sted, hvor der stod, at jeg følte mig for god til at være "X Faktor"-dommer, og jeg kan godt huske, jeg sagde det, men jeg mente bare, at jeg ikke havde lyst til at udsætte mig selv for den mediestorm. Det holder jeg mig fra. Jeg synes, jeg har det hårdt nok med det, der bliver skrevet i forvejen, for eksempel om, at jeg er sygeligt tynd. Den eneste forandring, jeg har lavet, er at farve mit hår blondt, fortæller Medina.

Læs hele interviewet med Media her

Læs også: Få Medinas stil.

MestLæste