Maria & Bea
Kendte

Maria & Bea: Det er ikke det sidste, I har set til os!

Af Selina Sander Jensen 4. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I fredags blev det meldt ud, at Maria & Bea havde trukket sig fra X Factor grundet tragiske omstændigheder. Nu har pigerne forsikret deres fans om, at det slet ikke er slut med Maria & Bea.

I fredags blev det offentliggjort, at Maria og Bea havde valgt at trække sig fra X Factor. Det skete, fordi Bea mistede sin far dagen før det femte X Factor liveshow. Pigernes exit kom som et chok for mange X Factor-fans, og fredagens liveshow blev en hyldest til Maria og Bea.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu skriver Maria og Bea selv om deres exit på Instagram:

”Vi var desværre nødt til at forlade X Factor under triste omstændigheder, som vi er rigtig kede af. Man ved aldrig, hvad liver bringer, men desværre er det sådan nogle gange – det kan vi ikke ændre på.”

Pigerne skriver også, at de er meget taknemmelige for alle de søde beskeder og al den opbakning, de har fået. Ifølge Maria og Bea har X Factor forløbet, trods den triste afslutning, givet dem håb og vilje til at vise, hvad de kunne.

Læs også: Test: Hvilken X Factor deltager minder du mest om?

Heldigvis kommer vi til at se mere til Maria og Bea. De slutter nemlig deres opslag med at skrive:

”Det slet ik’ det sidste I har set af os, vær klar til mere GREATNESS og BUSINESS fra Maria & Bea”.

Se Maria og Beas opslag lige her:

Vis dette opslag på Instagram

Kære alle, Vi startede fra blokken med at rappe og freestyle for sjov, så blev det lidt mere seriøst med musik og producering. Vi tog en beslutning om, at vi ville deltage i X-Factor og vi tilmeldte os bare, for vi vidste vi havde noget ekstra ingen i Danmark har. Vores audition sparkede det hele i gang, men de fleste folk omtalte os som talentløse og så os kun som underholdning. Tak til dommerne, Lars, Blachmann og dejlige Oh Land som gav os 3 ja-er i XFACTOR og som gav os håb og vilje til at vise hvad vi ellers kunne. Vi slog rekord til vores 5 chair challenge med den smukke rap Anaconda, og gav lige en årnlig burb til dem der hatede. Så har det ellers været dauda i X-factor med en masse kreativitet, kunst og rap på scenen - gang på gang. Vi har udviklet os så meget gennem forløbet og gjort alt hvad vi kunne for at lave et fantastisk optræden for jer dejlige mennesker. God energi og GREATNESS hele vejen. Vi var desværre nødt til at forlade X-factor under triste omstændigheder, som vi er rigtige kede af. Man ved aldrig hvad livet bringer, men desværre er det sådan nogle gange - det kan vi ikke ændre på. Vi ville sige, at vi er så taknemmelige for jeres søde beskeder og opbakning. I er med til at vi kører hurtigere fremadrettet! Tak til vores årnlige og 110% fuldt støttende venner, specielt Eline og Asger, som har været der til enhver show og støttet os. Tak til Oh Land (Nanna), spillemand Adi, vocalcoach Cathrine muff stylist As og Simone. Tak til de søde deltageransvarlige Emilie og Lasse og hele X-factor produktionen og deltagerne - I har alle gjort vores X-Factor forløb til en uforglemmelig og fantastisk oplevelse. Vi sparker røv alle sammen, er det ik rigtigt? Det slet ik’ det sidste I har set af os, vær klar til mere GREATNESS og BUSINESS fra Maria & Bea

Et opslag delt af Maria og Bea - X Factor 2019 (@mariaogbeaofficial) den

Tidligere har pigerne også sagt til Se og Hør, at de faktisk også vil starte deres egen YouTube-kanal. De vil nemlig gerne give et større indblik i, hvem de er, når de ikke står på en scene.

Hør Maria & Bea fortælle om dét at blive kendt:

MestLæste