louis tomlinson og freddie
Kendte

Louis Tomlinsons søn i fare

Af Marie Søndergaard 4. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kan godt forstå, at Louis Tomlinson bliver bekymret for lille Freddie.

Der har været rigtig meget opmærksomhed omkring lille Freddie Reign Tomlinson, siden han kom til verden i januar, og nu beder hans far, Louis Tomlinson, alle paparazzi-fotograferne om at slappe lidt af med at forfølge familien, for Louis mener nemlig, at det bringer Freddie i fare, når de vil gøre alt for at få det perfekte billede af den lille dreng.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Louis Tomlinson: Sådan er det at være far

- Den vedholdende og den øgede mængde af interesse i Freddies liv fra paparazzier og medier kan ikke kun være en potentiel sikkerhedsfare, men er også en voldsom invadering i Freddies privatliv, som ikke er fair over for et barn. Opmærksomheden fra paparazzier er ikke til at holde ud, og det er helt uberettiget, skriver Louis’ talsmand i en meddelelse.

Læs også: Louis forsvarer sin søn

Louis er altså blandt andet bange for Freddies sikkerhed, når han eller Briana Jungwirth bliver forfulgt af desperate fotografer, og han beder dem om at respektere, at Freddie kun er et barn, der har ret til privatliv! Meddelelsen kommer kort efter, at Louis har søgt om fælles forældremyndighed over Freddie.

Kan I forstå, at Louis er bekymret for Freddie?

Se billeder af Louis' udvikling herunder!

LouisTomlinsonshotteudvikling

Læs mere om

MestLæste