Louis Tomlinson og Niall Horan
Kendte

Louis Tomlinson og Niall Horan bliver chikaneret

Af Louise Haack 17. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er bare ikke i orden, at der er nogen, der er så onde mod Louis Tomlinson og Niall Horan!

Louis Tomlinson og Niall Horan er begge blevet nødt til at skifte deres telefonnummer, fordi de bliver chikaneret af nogle mennesker, der åbenbart ikke kan lide dem.

Læs også: Louis Tomlinson fortæller, hvordan det er at være far

I går skrev Louis Tomlinson, at han fik nogle ”ulækre” beskeder via WhatsApp, og at det derfor var tid til at skifte telefonnummer. Og efter lidt tid svarede Niall Horan, at han også måtte skifte nummer, og at det er nogle skrækkelige ting, som folk skriver til dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Faktisk er det ikke første gang, at drengene må må skifte telefonnummer. For lidt tid siden var der nogle, der hele tiden lavede telefonfis med Louis Tomlinson og sagde forfærdelige ting om hans søn Freddie, og Niall Horan blev inkluderet i en gruppebesked med mennesker, der svinede ham til og skrev grimme ting om hans familie, og det er han altså ved at være ret træt af!

Øv, hvor er det altså synd for drengene! Det må virkelig ikke være særlig sjovt at få hadefulde beskeder på sin telefon hver dag, og cybermobning er bare ALDRIG i orden. Hvad synes du om det her?

Vi forstår slet ikke, hvorfor man har lyst til at være ond og led mod Louis Tomlinson. Han ser jo så sød ud på de her billeder:

LouisTomlinson