Kendte

Louis Tomlinson er bange for at miste Eleanor

Af Thomas Flindt 29. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Årh, det er vildt sødt! Louis Tomlinson er bange for at miste sin kæreste, Eleanor Calder. Læs her, hvad han siger!

Supersøde Louis Tomlinson og Eleanor Calder er måske et af verdens sødeste kærestepar, og vi kunne ikke forestille os dem være sammen med andre. Alligevel er Louis Tomlinson lidt bange for at miste Eleanor.

- Jeg er nogle gange bekymret for, at hun finder en kæreste, som er der for hende hver dag. Selvfølgelig er det ikke nemt at have et langvarigt forhold i det her job, men det frustrerer mig, når folk siger, at det er umuligt, fortæller Louis Tomlinson til Fabulous Magazine.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan vil Louis Tomlinson kysses

Det er vildt sødt, at Louis bekymrer sig så meget om Eleanor - han må virkelig elske hende. Se bare, hvad han mere siger:

- Der går ikke mange dage, før jeg virkelig savner hende, så nogle gange - selv om det er en dårlig dag - flyver jeg hjem efter et show, har en dag i London og flyver så tilbage igen.

Læs også: Nøgen mand vækkede Louis Tomlinson

Sødt! Selv om det er over tre år siden, at Louis Tomlinson og Eleanor Calder mødte hinanden under "X Factor", så er de stadig vildt forelskede.

- Det er vigtigt at have en person, man kan betro sig til og være tæt med. Vi stoler fuldstændig på hinanden, og forholdet ville ikke fungere, hvis vi ikke gjorde. Vi er smaskforelskede, siger Louis om Eleanor.

Læs også: Louis Tomlinson vil beskytte kæresten

Årh, det er jo SÅ sødt! Kæresteparret er lige nu på skiferie i Frankrig med nogle venner, og Eleanor har lagt nogle vildt gode billeder ud på sin Instagram og twitter - se dem herunder!

Hvad synes I om, at Louis Tomlinson er bange for at miste Eleanor?

LouisTomlinsonogEleanorskiferie

MestLæste