Kendte

Louis Tomlinson: Det er svært for Eleanor

Af Stine Nielsen 22. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Eleanor Calder har det somme tider ret svært med, at hendes kæreste er så berømt. Det afslører Louis Tomlinson i et nyt interview.

Forestil dig at komme sammen med en af verdens mest berømte fyre: One Direction-hunken Louis Tomlinson. Okay, det lyder måske meget fedt, men det kan altså også være hårdt. I hvert fald hvis man er Eleanor Calder.

Læs også: Louis Tomlinson vil beskytte kæresten

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Til tider har det ikke været nemt. Hun bliver ret intimideret af det hele. Jeg mener, hvem ville ikke blive det? Hun kan ikke have en twitter eller sådan noget. Først var jeg sådan: "Bare slap af, det er fint", men nu forstår jeg, hvordan hun har det. Jeg kan ikke forvente, at hun håndterer tingene så nemt. Men når det er sagt, så kunne jeg ikke være lykkeligere sammen med hende, siger Louis til The Sun.

Nurh! En af de ting, som er svært for parret, er når de skal ud sammen.

- Mig og Eleanor var ude at shoppe et par gange under den første turné. Det gik fint til at starte med, men da vi kom ind i Urban outfitters, gik det amok, siger Louis.

Læs også: Louis Tomlinson og kæresten til modeuge

- Vi var i Disneyland. Jeg havde briller og en elefanthue på, men det virkede alligevel ikke. Jeg ville ønske, der var noget, der virkede, men det ville også være mærkeligt. Jeg mener, at gå ud i en f***ing rigtig forklædning med proteser. Hvor alvorligt skal man lige tage sig sig?

Læs også: Louis Tomlinson vil aldrig være utro

Hvordan ville I have det med at skulle skjule sig hele tiden, fordi ens kæreste er berømt?

PremiereThisIsUs

Simon Cowell
Little Mix
Niall og Liam med dj Alex Zane
Instruktøren Morgan Spurlock
Conor Maynard
JLS
Little Mix
McFly

MestLæste