Kendte

Louis Tomlinson bag ny pigegruppe

Af Susie Pedersen 5. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Simon Cowell og Louis Tomlinson arbejder sammen om nye, spændende ting. Se her, hvad du kan glæde dig til …

Hvis der er nogen, der ved, hvordan et band får succes, så må det være drengene fra One Direction. Og det er som om, Louis Tomlinson selv har tænkt den tanke, for han er nemlig i gang med at skabe et pigeband. Yay!

Læs også: Louis Tomlinson fanget mellem sønnens mor og ny kæreste

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Louis har det sidste stykke tid arbejdet med at få sine egne artister i hus under Sony Music, og hans tidligere mentor Simon Cowell, som hjælper Louis med hans nye planer, har i et interview fortalt, hvorfor det nok skal lykkes Louis at skabe det her pigeband:

- Han har et fantastisk instinkt. Han fortalte mig om den her idé for et år eller nærmere 18 måneder siden. Han har holdt fast … Jeg tror, han har en særlig evne for det her.

Læs også: Louis Tomlinson sammen med sin søn

Tidligere har Louis selv fortalt om idéen med pigebandet, og dengang var det heller ikke nogen hemmelighed, at han samarbejdede med Cowell.

- Jeg har et lille pladeselskab på tegnebrættet, så det arbejder jeg med for tiden. Jeg er heldig nok til at samarbejde med Simon. Vi har nogle forskellige projekter i gang, hvor et af dem er at lave et pigeband. Det er virkelig spændende at være med på den anden side, fortalte Louis til E! News.

Vi kan næsten ikke få armene ned! Tænk, hvis Louis kunne skabe en pige-version af One Direction!!

I galleriet herunder kan du se billeder af Louis, fra han var lille til nu.

LouisTomlinsonshotteudvikling

Læs mere om