Kendte

LOC og Suspekt går nu sammen

Af Ida Sophie Koch og Trine Vestergaard Gormsen, Foto: EMI 29. september 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Efter mange års samarbejde på kryds og tværs slår LOC og Suspekt sig nu sammen til én gruppe under navnet ”Selvmord”.

Efter at LOC og Suspekt har slået sig sammen til én stor gruppe, skal man ikke regne med at se dem optræde under deres gamle navne. De vil heller ikke fremføre nogle af deres gamle numre i et års tid.

De har valgt at kalde gruppen "Selvmord", fordi de mener, det har en forbindelse til kærlighed. Andreas Duelund fra Suspekt siger:
- Selv hvis det lykkes dig at finde den eneste ene, så har du altså været forbi ti andre, som ikke var den eneste ene. Så vores musik handler overvejende om ulykkelig kærlighed. Det er bagsiden af medaljen, der kommer til udtryk.
Rune Rask tilføjer:
- En mands selvmord starter det øjeblik, han bliver forelsket i en pige.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

De danske kunstnere har gået stille med dørene omkring samarbejdet. De ville ikke skabe stort postyr omkring det nye band, før alt var på plads. Som LOC siger:
- Vi kunne jo sagtens have rendt rundt det sidste år og råbt og skreget, at "nu kommer det snart!". Men vi vil meget hellere lade det stå for sig selv!

De fire mænd slår sig sammen til én gruppe, fordi de vil prøve noget nyt. De ville nå et større publikum ved at starte forfra og derved komme omkring fleres musiksmag.

LOC, Rune Rask, Emil Simonsen og Andreas Duelund udgiver deres debutalbum den 16. november sammen med deres producer Jonas Vestergaard.

MestLæste