Kendte

Little Mix kæmper mod mobning

Af Luise Gregersen 6. marts 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du hjælpe de seje piger fra Little Mix i kampen mod mobning? Læs her, hvordan du gør!

Mobning er bare det værste, og det synes pigerne i Little Mix heldigvis også. Derfor er de seje piger fra bandet med i den største anti-mobbekampagne nogensinde!

Læs også: Mobning: Får du meget hate?

- Både jeg og resten af pigerne har alle prøvet at blive mobbet på et eller andet tidspunkt i vores liv, fortæller Leigh-Anne om, hvorfor Little Mix har valgt at deltage i kampagnen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det er faktisk en ret sej kampagne! Den foregår udelukkende online, og det går ud på, at man laver sin egen avatar, som den 11. juni, hvor kampagnen ender, er med i en online-march sammen med alle de andre avatars, som både børn, unge, lærere, forældre og stjerner som Little Mix har lavet. Og se lige, hvor seje Little Mix' avatars er!

Kampagnen er lavet af den største anti-mobbeorganisation i Europa, BeatBullying, og det er meningen, at kampagnen skal skaffe masser af penge til at forhindre mobning og ændre lovgivningen om mobning, så det faktisk bliver forbudt at mobbe!

Tag testen: Hvem er du fra Little Mix?

Det fedeste er, at du kan deltage i kampagnen sammen med pigerne fra Little Mix ved at lave din egen avatar på http://bigmarch.beatbullying.org/

Vil du støtte kampagnen?

MestLæste