little mix
Kendte

Little Mix i stor Instagram-fail

Af Marie Søndergaard 28. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det her må bare ikke ske, Little Mix!

Vi ved jo godt, at mange af stjernerne hyrer folk til at styre deres sociale medier, men derfor er det jo meget rart bare at forestille sig, at det faktisk er vores idoler selv, der sidder og skriver alle updates og selv lægger billeder op. Den illusion er bristet, efter Little Mix kom til at lægge et billede på Instagram, hvor pigerne helt sikkert ikke selv havde skrevet teksten, selv om det skulle lyde sådan.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvem er du fra Little Mix?

Little Mix har netop lanceret deres anden parfume, og det gjorde de blandt andet opmærksom på ved at poste et billede af en taxa med pigerne og parfumen på. Til billedet står der, hvor surrealistisk det er at se sig selv på en taxa, og så vil de gerne have fansene til at skrive, hvad de synes om parfumen. Problemet var bare, at der før den rigtige tekst stod: ”Hvad synes du om det her, Jade?”, hvilket altså var et tegn på, at Little Mix ikke selv havde skrevet det, men at deres PR-folk havde sendt en tekst til godkendelse, hvor noten så ikke var blevet slettet, før billedet blev postet.

Læs også: Little Mix angrebet på scenen

Ups! Teksten er nu rettet, så noten til Jade er fjernet, men nu mener flere fans, at man burde havde beholdt det, fordi det var det bedste, der var sket længe.

Hvad mener I om, at stjernerne ikke selv styrer deres sociale medier?

Se Little Mix før og nu herunder!

SeLittleMixførognu