Kendte

Liam Paynes hjem stod i flammer

Af Thomas Flindt 4. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Supersøde Liam Payne og tre af hans venner blev kørt på hospitalet efter en eksplosion i sangerens hjem. Læs historien her!

20-årige Liam Payne og hans venner, to drenge og en pige, hyggede på terrassen til hans lejlighed i London mandag aften, da der pludselig gik noget galt.

En af Liams venner skulle fylde en varmeblæser op med gas, men pludselig eksploderede den i ansigtet på ham. Hurtigt brød terrassen på One Direction-sangerens nye lejlighed i brand, og brandvæsenet blev straks tilkaldt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Hvem skal spille One Direction i en film?

Brandmændene fik hurtigt slukket ilden, der nåede at ødelægge 80 procent af Liam Paynes terrasse, og ambulancefolket tog sig hurtigt af hans sårede venner.

- To af beboerne havde overfladiske forbrændinger på deres hænder, og en tredje havde forbrændinger på hænder og i hovedet, fortæller en talsmand for brandvæsnet i London.

Se videoerne: Sjove klips af One Direction

Ifølge kilder befandt Liam Payne sig indenfor, da eksplosionen skete, og han kom derfor ikke til skade, men fulgte selvfølgelig med sine sårede venner på hospitalet.

Ingen af de andre medlemmer fra One Direction var på Liams terrasse den aften, men det var hans nye kæreste, Sophia Smith, skriver Mirror.

En forfærdelig ulykke for Liam Payne og hans venner. Vi håber, at ingen af dem er kommet alvorligt til skade!

OneDirectionifotoboks

MestLæste