Kendte

Liam Payne: One Direction-tiderne var giftige

Af Selina Sander Jensen 4. juni 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Tidligere One Direction-medlem Liam Payne blev allerede popstjerne som 14-årig. Nu åbner han op omkring, hvordan tiderne i boybandet var giftige og påvirkede ham på både godt og ondt.

Den 25-årige sanger blev verdenskendt, da han allerede som 14-årig var med i X Factor UK og blev et af medlemmerne i boybandet One Direction, som på kort tid blev ekstremt populær i hele verden. Nu fortæller Liam til MensHealth, at tiderne i One Direction kunne være giftige at være i:

”Når du spiller hundredvis af koncerter, og det er de samme 22 sange på samme tidspunkt hver eneste dag, og selv om du ikke er glad, bliver du nødt til at gå ud på scenen. Det er næsten som at tage et Disney-kostume på, før du træder ud på scenen, og under det kostume var jeg tit vred, fordi der ikke var nogen anden måde at komme omkring alle de ting, der skete. Selvfølgelig var det sjovt. Vi havde et brag af en fest, men der var dele af der, der blev en smule giftige”, siger Liam til MensHealth.

Læs også: Liam Payne: One Direction er ikke klar til reunion

Liam fortæller også, at det er noget han stadig kæmper med, fordi han ikke kan lide at skuffe nogen. Men selv om det var svært, så var det også lærerigt at være en del af One Direction:

”Jeg har lavet mange fejl, men det er også i de øjeblikke, jeg har lært allermest om mig selv. De øjeblikke med frygt, tålmodighed, intelligens og alle de forskellige ting”, siger Liam.

Liam håber, at hvis hans fans skal lære noget af det forløb, han har været igennem, og den berømmelse han har haft, og stadig har, så er det at omfavne fortiden, som den er og lære og vokse af det, så man kan se fremad.

MegetMere