Kendte

Liam Payne og kærestens søde date

Af Stine Nielsen 8. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nurh! Se lige, hvor cute Liam Payne og Sophia Smith var, da de besøgte Carlo’s Bakery i New Jersey!

Liam Payne og hans smukke kæreste Sophia Smith er åbenbart ret vilde med kager og med tv-programmet "Cake Boss". Derfor ville de gerne besøge bageriet, som er med i programmet - Carlo's Bakery i New Jersey.

Læs også: Liam Payne forsvarer sin kæreste

- @CakeBossBuddy Hey man, stor fan af programmet, vil rigtig gerne komme forbi en dag, skrev Liam til Cake Boss på twitter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og det fik han selvfølgelig lov til! Så han og Sophia kom forbi for at dekorere kager - på alle måder en megasød date for det fine par.

Læs også: Liam Payne får romantisk sang-ønske i radioen

Det lader til, at Liam og Sophia havde en hyggelig dag. I hvert fald ændrede Liam sit navn på twitter til Liam Payne the Baker (Bageren Liam Payne, red.) og skrev tak for en sjov dag og de søde sager.

Sådanmødtestjernernedereskærester

Perrie Edwards og Zayn Malik mødte hinanden backstage til X Factor i 2011, hvor Perrie deltog med Little Mix, og Zayn optrådte med One Direction, der deltog i konkurrencen året før. De har senere fortalt, at de blev vilde med hinanden ved første blik. I dag er det søde par forlovet, og de har planer om at gifte sig senere på året!
Vanessa Hudgens og Austin Butler mødte hinanden igennem Vanessas BFF Ashley Tisdale, der spillede sammen med Austin i ”High School Musical”-efterfølgeren ”Sharpays Fabulous Adventure”. Ashley Tisdale kunne med det samme se, at Austin og Vanessa ville være helt perfekte sammen, og det havde hun jo helt ret i!
Selena Gomez og Justin Bieber mødte hinanden igennem deres managere. Justins manager ringede til Selenas mor, der også er hendes manager, for at arrangere et møde mellem de to unge stjerner. Parret gik fra hinanden i starten af 2013, men nu tyder noget på, at de måske ses igen. I hvert har Justin postet et totalt nuttet billede af de to sammen på Instagram.
Liam Hemsworth og Miley Cyrus mødte hinanden under indspilningerne til ”The Last Song”. Faktisk kyssede parret allerede den første dag, de mødte hinanden. De var da også totalt søde sammen, indtil de brød deres forlovelse sidste år. Snøft.
Ariana Grande og Nathan Sykes mødte hinanden, da de optog musikvideoen til ”Almost is Never Enough”. Selvom Ariana syntes, at Nathan var rigtig sød, mødte de to først hinanden igen under Justin Biebers ”Believe”-tur, hvor de optrådte sammen. Selv om der går rygter om, at Ariana og Nathan er gået fra hinanden, synes vi stadig, at det er en totalt sød historie!
Louis Tomlinson og Eleanor Calder mødte hinanden igennem Harry Styles, som kender Eleanor fra før, han kom med i One Direction, hvor de to arbejdede sammen i et bageri. Parrets venner beskriver Eleanor som en pigeversion af Louis, fordi de to minder så meget om hinanden. Nuurh!
Liam Payne og hans kæreste Sophia Smith har kendt hinanden, siden de var børn. Faktisk var Sophia Liams barndomscrush! Parret har været sammen siden sidste sommer, og både Liam og Sophia virker smaskforelskede i hinanden. SÅ sødt!

MestLæste