Kendte

Liam Hemsworth kysser med ny pige

Af Marie Søndergaard 19. september 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kun én dag efter, det blev bekræftet, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth har brudt deres forlovelse, er Liam set kysse med en anden.

Meget tyder på, at Miley Cyrus og Liam Hemsworth ikke har været kærester i et stykke tid. I hvert fald blev Liam set kysse med en anden pige allerede dagen efter, det blev bekræftet, at ham og Miley har aflyst deres bryllup.

Læs også: Miley Cyrus og Liam Hemsworth har slået op.

Liams nye crush er den 23-årige mexicanske sanger og skuespiller Eiza Gonzáles, som han første gang blev set sammen med i weekenden på et diskotek i Las Vegas. Tirsdag eftermiddag kørte Liam forbi Eizas hus for at aflevere en taske, og da de to sagde farvel efter fem minutter, gav de hinanden et kys.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Du kan se billedet af kysset her!

Faktisk minder Eiza Gonzáles på nogle punkter lidt om Miley Cyrus. Eiza er også født ind i en kendt familie, og så har hun haft en rolle på det latinamerikanske Nickelodeon som pigen Clara Molina, som bliver nødt til at skjule sin identitet som rockstjernen Roxy Pop. Hm… hvem sagde Hannah Montana?

Læs også:
Sådan var Miley og Liams kærestetid.

Det må være rigtig hårdt for Miley Cyrus at se billedet af Liam og Eiza! Synes du, det er for tidligt, at Liam Hemsworth er kommet videre?

Læs også: Miley Cyrus' fans støtter hendes nøgenvideo.