Kendte

Lena Dunham undskylder efter photoshop-anklager

Af Marie Søndergaard 2. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hm … Lena var vist lidt for hurtig på aftrækkeren, da hun kritiserede det her billede.

Der er efterhånden rigtig mange stjerner, der går op i at se ægte og naturlige ud, når de er på alverdens forsider, og derfor lægger de heller ikke låg på deres kritik, hvis der helt tydeligt er blevet brugt photoshop. Men man kan altså godt komme til at være lidt for hurtig i sin kritik.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Zendaya megavred over photoshop-billede

Det er sket for ”Girls”-skuespilleren og Taylor Swifts BFF, Lena Dunham, som ikke holdt sig tilbage, da hun så sig selv på forsiden af magasinet Tentaciones, hvor hun skrev: ”Det er IKKE sådan, min krop ser ud, og det vil den aldrig komme til”.

Problemet er bare, at magasinet ikke har photoshoppet billedet. I et åbent brev skriver teamet bag Tentaciones, at de har købt billedet gennem et bureau og ikke ændret på det, og at billedet er fra et fotoshoot, som Lena selv var glad for, og hvor billederne er blevet godkendt af Lenas PR-folk.

Læs også: Gigi Hadid-fans flipper ud over billede

Derfor har Lena nu været ude at undskylde for sin kritik, hvor hun giver magasinet skylden, selv om hun stadig mener, at hendes lår er en del tyndere, end de er i virkeligheden. Se hendes undskyldning herunder:

I galleriet kan du læse stjernernes gode råd om selvtillid!

Stjernernesgoderådomselvtillid

- Der, hvor du føler dig allermest usikker på dig selv, er når alt din selvtillid er tabt, og du føler, at alle mennesker stirrer på dig og dømmer dig. Men det burde være omvendt. Du burde føle, at de, der kigger på dig, går op i dig. Det er noget, vi kan prøve at gøre for hinanden – følelsen af, at øjne udstråler støtte og ikke foragt, siger Miley Cyrus i ”Miles to Go”.
- Dine skønhedsfejl gør dig smuk, og de gør dig til den, du er - så vær dig selv og elsk dig selv, og så kan intet stoppe dig.
- Det, du synes om dig selv er langt vigtigere, end det andre synes om dig.
- Du skal være tro mod dig selv, og du skal ikke være bange, selvom nogle fortæller dig, at det, du gør, ikke er cool eller rigtigt. Jeg lover dig, du kommer ikke til at fortryde det, hvis du er tro mod dig selv og det, du elsker, for det er den eneste grund til, at jeg er, hvor jeg er i dag.
- Det er svært at være teenager, fordi man bliver så opmærksom på, hvad alle siger og tænker. Men der er ikke noget af det, der bestemmer, hvem du er som person, eller hvor succesfuld du bliver, medmindre du lader dem gøre det.
- Kast dine skuldre tilbage, tag rød læbestift på, smil og sammenlign aldrig dig selv med andre piger! Så ejer du rummet.
- Der er ikke noget interessant ved at se perfekt ud – så ryger pointen. Det tøj, du tager på, skal sige noget om dig, og hvem du er. Det er det vigtigste.
- Det er sejt at være sig selv. Det er ikke sejt at lade andre fortælle dig, hvad du skal gøre.
- Det mest attraktive ved en pige er selvsikkerhed. Du skal have det godt med dig selv, så andre også har det godt med dig. Lad være med at fokusere på de små negative detaljer, men arbejd med det, du kan lide ved dig selv.
- Min metode vil nok ikke hjælpe så mange. Men jo mere nøgen, jeg var, desto mere selvsikker blev jeg. Jeg var bare nødt til at se min frygt i øjnene, for du kan altid finde noget, du ikke er tilfreds med ved dig selv.

MestLæste